Χρυσοχοϊδης: Σε λίγους μήνες φράχτης στον Έβρο, δεν υπάρχουν προκλήσεις από Τουρκία!

Χρυσοχοϊδης: Σε λίγους μήνες φράχτης στον Έβρο, δεν υπάρχουν προκλήσεις από Τουρκία!

Ο φράχτης στον Έβρο προχωράει και σε λίγους μήνες θα είναι μια πραγματικότητα, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός δεν… είδε «αυτή τη στιγμή τουλάχιστον» προκλήσεις στα σύνορα, από την πλευρά της Τουρκίας, και κατά την γνώμη του, η ελληνική κυβέρνηση είναι «απόλυτα ψύχραιμη»,προφανώς “καταπίνοντας” τα πρόσφατα γεγονότα και τις αποκαλύψεις για τις ενέργειες Τούρκων στρατιωτών από την ελληνική πλευρά του Έβρου…

Ο κ. Χρυσοχοϊδης υποστήριξε ότι η Ελλάδα κατάφερε να γίνει «σύμβολο της Ευρώπης σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων» και πως στον Έβρο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, του στρατού, της Frontex. Είπε επίσης ότι με την πρόσληψη ακόμη 400 νέων συνοριοφυλάκων που έχουν όπως είπε δρομολογηθεί «πιστεύω ότι η πραγματικότητα της μεθορίου θα είναι πολύ καλύτερη».

Αναφερόμενος στις προσπάθειες για την πάταξη της εγκληματικότητας, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εμφανίζονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας περιπολίες αστυνομικών. Ανακοίνωσε ότι υπάρχει ήδη σε εξέλιξη πρόγραμμα το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της αστυνομίας. 

Επισήμανε ότι επί 10 χρόνια η αστυνομία έμεινε χωρίς νέες προμήθειες και πως συνολικά από την προηγούμενη χρονιά αλλά το τρέχον έτος αγοράστηκαν 1.500 αστυνομικά αυτοκίνητα.

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter