XTERRA Open Water Swimming Challenge 2022: Νέα εποχή στην κολύμβηση Open Water!

XTERRA Open Water Swimming Challenge 2022: Νέα εποχή στην κολύμβηση Open Water!

Μόνο η θάλασσα μένει ίδια! Αλλάζει η τοποθεσία, αλλάζει η διάταξη των διαδρομών και το concept, αλλάζει η διάθεση! Τον Οκτώβριο στις 15-16 στην Α’ Πλαζ Βούλας – ATHINES By The Sea του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η κολύμβηση Open Water περνάει σε μια νέα εποχή. Το 9ο XTERRA O.W.SChallenge τολμάει και βάζει περισσότερη περιπέτεια στα κολύμπια του.

Ο Δήμος των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στη νέα -για τα δεδομένα της κολύμβησης Open Water- υπέροχη παραλία του ATHINES By The Sea, φιλοξενεί, έναν ήδη καθιερωμένο θεσμό στην κολυμβητική κοινότητα, το Open Water Swimming της XTERRA Greece – TRIMORE.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, δήλωσε: “Είναι πάντα μεγάλη χαρά για τη Δήμο μας να φιλοξενεί και να προάγει σημαντικά αθλητικά δρώμενα, ειδικά όσα αφορούν τον αθλητισμό στη θάλασσα, που είμαστε τυχεροί να  απολαμβάνουμε στην πόλη μας.  Για άλλη μία χρονιά σας περιμένουμε στο ραντεβού μας τον Οκτώβριο, στο XTERRA Open Water Swimming Challenge.

Έχοντας ήδη από τον Απρίλιο στη Βουλιαγμένη η TRIMORE Sport Events δείξει τις ανανεωμένες/ενθουσιώδεις διαθέσεις της και το πόσο ψηλά βάζει τον πήχη σε ότι σχεδιάζει και υλοποιεί, στο 9ο XTERRA Greece Off Road TRIathlon/Aquathlon 2022, επανατοποθετεί στο επίκεντρο της κολυμβητικής κοινότητος Open Water, τη διοργάνωσή της και προσκαλεί όλους τους μυημένους αλλά και εκείνους που όντας έτοιμοι ακόμη το σκέφτονται.. να δοκιμάσουν μια ξεχωριστή εμπειρία!

Για άλλη μια φορά λοιπόν ανακάλυψε την περιπέτεια στη φύσηαπόλαυσε – ζήσε περισσότερο και γίνε ένας από εκείνους που πρωτοκολύμπησαν τον περίπλου της Υδρούσας (στην απόσταση 5χλμ και 10χλμ). Η TRIMORE Sport Events σου υπόσχεται το ξεχωριστό και αξέχαστο!

Η Οργανωμένη λοιπόν Α’ παραλία της Βούλας ATHINES By The Sea, ακριβώς εκεί που είναι το τέρμα της διαδρομής του Τραμ, πρόκειται να αποτελέσει το νέο επίκεντρο της διοργάνωσης, μεταφερόμενη από την επίσης οργανωμένη παραλία του ίδιου Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Yabanaki στη Βάρκιζα. Έχοντας πλήρως ανακαινιστεί και εφαρμόζοντας ένα σχέδιο ανάπτυξης για τη λειτουργία της 365 μέρες το χρόνο, η νέα θέση της διοργάνωσης υπόσχεται πέραν της αγωνιστικής εμπειρίας, ξεχωριστή εξυπηρέτηση, άνεση, απόλαυση, διασκέδαση και ξεγνοιασιά. Η TRIMORE – XTERRA Greece, πρόκειται εντός της πλαζ να δημιουργήσει -σε συνεργασία με την ATHINES By The Sea– το αθλητικό χωριό και όλες τις υποδομές φιλοξενίας του event που αναμένετε να υποδεχθεί περισσότερους των 1.000 αθλητών όλων των ηλικιών και πολύ περισσότερους συνοδούς, επισκέπτες, θεατές.

Η κα Elizabeth Meier, υπεύθυνη του ATHINES By The Sea, δήλωσε για την εκδήλωση που έρχεται: “Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που μας δόθηκε η ευκαιρία να υποδεχτούμε φέτος το X-TERRA Open Water Swimming Challenge.  Στόχος μας είναι εκτός απο το να προσφέρουμε ένα υψηλών προδιαγραφών beach destination να φιλοξενούμε αθλητικές, και εικαστικές εκδηλώσεις που προάγουν το αθλητικό και πολιτιστικό πνεύμα της Ελλάδας. Υπόσχεση μας είναι μαζί με τους συνεργάτες μας στις Απολλώνιες Ακτές να συνδράμουμε τους διοργανωτές για μια μοναδική εμπειρία έτσι ώστε να προτιμήσουν οι διοργανωτές και οι κολυμβητές/συμμετέχοντες την παραλία μας και στις επόμενες αθλητικές εκδηλώσεις τους”.

Πέραν όμως της υπέροχης οργανωμένης παραλίας σε μια από τις πιο ξεχωριστές περιοχές της Ελλάδος, πέραν της κάθετης εξόδου από την παραλία προς κολύμβηση και επανεισόδου για τερματισμό που προσφέρουν θέαμα και τάχιστη έναρξη της αγωνιστικής δράσης, εκπλήξεις περιμένουν τους κολυμβητές που θα δώσουν το αγωνιστικό παρών στην εκδήλωση. Όλες οι αποστάσεις κολύμβησης: διακοσίων μέτρων, ενός, δυόμιση και πέντε χιλιομέτρων θα είναι μίας διαδρομής (χωρίς δεύτερο κύκλο) και μόνο εκείνη των δέκα χιλιομέτρων θα επαναλάβει τη διαδρομή των πέντε δεύτερη φορά, δίνοντας περισσότερη ζωηράδα και ενδιαφέρον στην εμπειρία της κολύμβησης. Η μεγάλη καινοτομία όμως έρχεται στις δύο μεγάλες αποστάσεις των πέντε και δέκα χιλιομέτρων στις οποίες οι κολυμβητές θα πραγματοποιήσουν τον περίπλου του νησιού της Υδρούσας, το οποίο βρίσκεται αριστερά κοιτάζοντας από την πλάζ. Η προσέγγιση ενός νησιού κατά την κολύμβηση, οι εικόνες που παρατηρεί ο κολυμβητής πλησιάζοντας και κινούμενος στην υφαλοκρηπίδα του και η οπτική επαφή του με ένα άγνωστο μέρος που περιεργάζεται σε κάθε του ανάσα/χεριά εντός και εκτός θαλάσσης μέχρι να απομακρυνθεί πάλι, καθιστούν την εμπειρία αξεπέραστη και ανεξίτηλη.

Ο επικεφαλής της TRIMORE Sport Events – XTERRA GreeceΚωνσταντίνος Μητρόπαπας, εξήγησε σχετικά: “Έχοντας ξεκινήσει δυναμικά το 2022 με το επιτυχημένο XTERRA Greece Off Road TRIathlon/Aquathlon στη Βουλιαγμένη τον Απρίλιο, το οποίο επανέφερε κατόπιν δύο δύσκολων ετών τους αθλητές σε αισιόδοξη και θετική κατάσταση, οραματιζόμαστε μια γιορτή κολύμβησης Open Water να είναι το ραντεβού όλων των κολυμβητών στη Βούλα στα μέσα Οκτώβρη. Είναι μαγική η τοποθεσία, είναι ασύγκριτες οι υποδομές και έχουμε σχεδιάσει (μιλώντας ως κολυμβητής θαλάσσης) μια ανεπανάληπτη συνολική εμπειρία! Καλούμε τους κολυμβητές όλων των επιπέδων, να ζήσουν μαζί μας αυτό που με τόση αγάπη για την κολύμβηση φανταστήκαμε και κάνουμε πράξη!”.

Δες το Event’s Media Clip 2019 και ζήσε στον παλμό εκείνου που σκέφτεσαι να ξεπεράσεις!

Οι εγγραφές είναι ήδη ανοικτές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, στο πρώτο επίπεδο τιμών βάσει της εμπορικής πολιτικής

Διοργάνωση – Συνδιοργάνωση: diaplous s.s.d.aLtd – TRIMORE Sport Events – XTERRA Greece | Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης |  | ATHINES By The Sea

Στρατηγικοί Συνεργάτες:            ΕΤΕΜ, Elval Colour

Χρυσοί Χορηγοί:                           Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)

Αθλητικοί Χορηγοί:                      ZoggsOn Shoes

Ασημένιοι Χορηγοί:                     DivotedEllerre

Χάλκινοι Χορηγοί:                        Ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑΑΝΕΚ lines – Blue Star, Mictrosports, Maurten, True Bites, Bella Frutta – Orsero,

 Αιγίδες – Εγκρίσεις:                      ΕΟΤ, Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

 Media Partner:                              In News

 Υποστηρικτές:                               Marathon Bikes, 1MATION, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, Check A BikeEvalDKoronakis S.A., ProtypoPoufMakersLalizas 

Website 

 

ww

w.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook 

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram 

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

 

Πηγή: runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter