Χτύπησε…. φιλέτο ο Ζούλας;

Χτύπησε…. φιλέτο ο Ζούλας;

Αρκετοί δεν το γνωρίζουν, άλλοι πάλι ίσως και να το έχουν διαβάσει σε κανά λαιφσταλίδικο περιοδικό. Ο Κωνσταντίνος Ζούλας, εκτός από δημοσιογράφος με… φιλικές σχέσεις με τη ΝΔ που όπως βλέπουμε ευόδωσαν, είναι και… καλλιτέχνης! 

Παίζει μπάσο στο συγκρότημα “Αχτύπητα Φιλέτα” που δημιούργησε μαζί με άλλους μαθητές στη σχολή Μωραΐτη. Το γκρουπάκι, όπως γραφόταν στον Τύπο της εποχής, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο ιδιωτικό σχολείο. Μάλιστα, δίνουν και σήμερα κάποιες συναυλίες.

Ο πρώην διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τον οποίο η κυβέρνηση ανακοίνωσε με μια ακόμα πραξικοπηματικού τύπου κίνηση πως προτείνει για πρόεδρο της ΕΡΤ, καταπιάστηκε με τα μουσικά δρώμενα τη δεκαετία του 80. Μαζί με άλλους, έφτιαξαν τα Αχτύπητα Φιλέτα και έπαιζαν ροκ ακούσματα. Μάλλον, όπως λένε αρκετοί, πιο κοντά στη… γυάλα στην οποία βρίσκονταν μέσα ως απόφοιτοι του γνωστού ιδιωτικού σχολείου παρά με την ορμή που ανέκαθεν υπάρχει στη νεολαία της κοινωνίας.

Αρκετοί καλλιτέχνες, δεν ξεχνούν την επίθεση που τους είχε κάνει το 2016 με άρθρο του στην Καθημερινή με τίτλο: Χαιρετίσματα, λοιπόν, στην υστεροβουλία. Τότε είχε ισοπεδώσει τα πάντα – και σε μουσικό επίπεδο – εκτός από πολιτικό.

«Οι παλιοί έλεγαν ότι, σε περιόδους μεγάλων κρίσεων, γεννιούνται αριστουργήματα στον χώρο της τέχνης. Ψάξτε να βρείτε τι γεννήθηκε την τελευταία επταετία. Ανούσια τραγούδια και κείμενα μιας τυφλής οργής και αδιέξοδης διαμαρτυρίας, τα οποία επισκίασαν ακόμη και τις ελάχιστες απόπειρες αυτοκριτικής και συλλογικής μας αυτογνωσίας», έγραφε τότε θέλοντας να επιτεθεί σε όσους καλλιτέχνες στήριξαν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015 ή πήραν γενικά θέση υπέρ ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλλον στα μάτια του μουσικού των… Αχτύπητων Φιλέτων η μουσική πέθανε πριν χρόνια, παρέα με τις εμπνευσμένες δημιουργίες του συγκροτήματός του.

Λέτε τελικά να το… χτύπησε επιτέλους με τη θέση στην ΕΡΤ το φιλέτο του ο Ζούλας;

Χιουμοριστικό ΥΓ. Φήμες λένε ότι ο Ζούλας είπε στον Μητσοτάκη ότι θα αναλάβει την κρατική τηλεόραση με την προϋπόθεση τα Αχτύπητα Φιλέτα να πάρουν τη θέση των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter