Χτυπούσε, βίαζε και κρατούσε αιχμάλωτη και την πρώην σύζυγό του ο Μπουγιούκος

Χτυπούσε, βίαζε και κρατούσε αιχμάλωτη και την πρώην σύζυγό του ο Μπουγιούκος

Μία κόλαση έζησε όπως όλα δείχνουν στα χέρια του προσωρινά κρατούμενου Δημήτρη Μπουγιούκου και η πρώην σύζυγός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα κακοποιούνταν συστηματικά από τον 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος τη χτυπούσε τη βίαζε και την κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι στην Ηλιούπολη αλλά και σε άλλα ακίνητα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η γυναίκα είχε ζητήσει βοήθεια ωστόσο λόγω των διασυνδέσεων του κατηγορούμενου δεν είχε βρει την ανταπόκριση που θα έπρεπε.

Η ιδιαίτερη μεταχείριση που λάμβανε ο Δ. Μπουγιούκος από τους συναδέλφους του στην ΕΛ.ΑΣ. όλα αυτά τα χρόνια εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πόσο είναι πιθανό να εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα σωματεμπορίας.

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού – προαγωγού (Photos)

«Μετά από δημοσιεύματα του Τύπου καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με το παιδί του οποίου τα ίχνη είχαμε χάσει. Το παιδί είναι καλά, είναι στον παππού και τη γιαγιά. Εμείς μετά την εκδίκαση της προσωρινής διαταγής για την επιμελεια θα απευθυνθούμε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων», σημειώνει η Ελισάβετ Τσέρτου δικηγόρος της πρώην συζύγου του Δ. Μπουγιούκου στο documentonews.gr αναφερόμενη στο ενδεχόμενο της παράλληλης παραμονής της ανήλικης με την 18χρονη καταγγέλλουσα στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης -το οποίο η συνήγορος χαρακτηρίζει ως κολαστήριο- και στην ενδεχόμενη έκθεση του παιδιού σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την απολογία του κατηγορουμένου το παιδί ήταν στο σπίτι στην Ηλιούπολη, και είχε «άριστες σχέσεις» με την κακοποιημένη 18χρονη, πράγμα που αυξάνει τις πιθανότητες το παιδί να είναι μάρτυρας ή ακόμα και χειρότερα θύμα της βίας του πατέρα του.

«Αυτή (σ.σ. η 18χρονη) μου είπε ότι θα με βοηθάει με το παιδί, όπως και έκανε, και με την κόρη μου είχε άριστες σχέσεις και είμαστε σαν οικογένεια μέσα στο σπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά στην απολογία του.

Ωστόσο σε περίπτωση που ο 39χρονος ισχυριστεί ότι το παιδί ζούσε με τους γονείς του, έρχεται σε αντίθεση με την απολογία του και ταυτόχρονα παραβιάζει και τους όρους της επιμέλειας.

Η Ελισάβετ Τσέρτου τονίζει ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε η μάνα του παιδιού να πάρει την επιμέλεια και παράλληλα αναφέρει ότι ο Δ. Μπουγιούκος έχει βάλει λυτούς και δεμένους έτσι ώστε κάτι τέτοιο να μην συμβεί.

«Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει το παιδί και τα πράγματα είναι περίπλοκα», σημειώνει η δικηγόρος και προσθέτει «η έρευνα των αρχών θα φέρει την αλήθεια στην επιφάνεια»

Η προσωρινή επιμέλεια θα εξεταστεί από το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter