Χωρίς καθαρίστριες άνοιξαν τα σχολεία

Χωρίς καθαρίστριες άνοιξαν τα σχολεία

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που τα σχολεία όλης της χώρας άνοιξαν χωρίς να παρουσιαστούν σε αυτά οι καθαρίστριες και οι καθαριστές.

Από τα σχολεία όλης της Ελλάδας έντονες είναι οι διαμαρτυρίες διευθυντών, καθηγητών και βοηθητικού προσωπικού. Εν μέσω πανδημία του κορονοϊού και με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά παρουσιάστηκαν σήμερα Τρίτη  και εργάζονται σε χώρους στους οποίους ούτε έχει προηγηθεί ούτε θα επακολουθεί καθαριότητα και απολύμανση! Πρόκειται για υγειονομική βόμβα μιας και οι ίδιοι εκπαιδευτικοί θα υποδεχθούν σε λίγες ημέρες τους μαθητές με τους κινδύνους διασποράς να αυξάνονται εκθετικά.

Οι αρμόδιες σχολικές επιτροπές των Δήμων πληροφορούν τους ενδιαφερόμενους ότι δεν έχουν γίνει ακόμη προσλήψεις χωρίς να μπορούν να δώσουν απάντηση στο πότε αυτές θα πραγματοποιηθούν

Οι «άριστοι» της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως δεν κατάφεραν ούτε αυτό το βασικό στοιχείο της λειτουργίας των σχολείων να προγραμματίσουν.

Εάν υπάρχει μια στοιχειώδης λογική στο υπουργείο πρέπει το θέμα αυτό να λυθεί σήμερα.

Τουαλέτες, γραφεία, τάξεις πρέπει να λάμπουν. Δεν είναι δυνατόν το 2020 καθηγητές και μαθητές να μπαίνουν σε σχολεία τα οποία δεν έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί επειδή κάποιοι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορούν. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter