Χωρίς κόσμο η ρεβάνς Παρί – Ντόρτμουντ για το Champions League

Χωρίς κόσμο η ρεβάνς Παρί – Ντόρτμουντ για το Champions League

Το ένα μετά το άλλο τα παιχνίδια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο, ανακοινώνονται ότι θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Σήμερα (9/3) η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε πως ο αγώνας ρεβάνς Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ για τη φάση των «16» του Champions League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γαλλία.

Πάντως το ένα μετά το άλλο τα παιχνίδια τόσο για το Champions League και το Europa league, ανακοινώνεται κι επίσημα ότι θα γίνουν χωρίς κόσμο και ήδη σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ το ίδιο αναμένεται να συμβεί την μεθεπόμενη Τετάρτη και στο ματς Μπαρτσελόνα – Νάπολι στη Βαρκελώνη, παρά το γεγονός ότι η ιταλική ομάδα έχει πουλήσει ήδη τα 5.000 εισιτήρια που έχει πάρει για το παιχνίδι.

Εκτός αυτού, από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η επίσημη απάντηση της UEFA για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτη (12/3) Ολυμπιακού- Γούλβς για το Europa league μετά την χθεσινή ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων λόγω κορονοϊού από την κυβέρνηση.

Τέλος να θυμίσουμε ότι την αρχή έκανε προ 15νθημέρου ο αγώνας Ιντερ – Λουντογκόρετς στο Μιλάνο, που διεξήχθη και χωρίς φιλάθλους και χωρίς δημοσιογράφους!  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter