Χωρίς Ρομέρο στο Μουντιάλ της Ρωσίας η Αργεντινή!

Χωρίς Ρομέρο στο Μουντιάλ της Ρωσίας η Αργεντινή!

Πλήγμα για την Αργεντινή, αφού ο βασικός τερματοφύλακας της Σέρχιο Ρομέρο θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, όπως έκανε γνωστό η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (AFA).

«Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη σήμερα (σ.σ: εχθές) έναν τραυματισμό στο δεξί του γόνατο που απαιτεί χειρουργική επέμβαση», ανέφερε η AFA στην ιστοσελίδα της.

Ο 31χρονος Ρομέρο ήταν η πρώτη επιλογή για την Αργεντινή κάτω από τα δοκάρια και πλέον κατά πάσα πιθανότητα την θέση θα πάρει ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Βίλι Καμπαγιέρο ή ο Φράνκο Αρμάνι της Ρίβερ Πλέιτ που δεν έχει συμμετοχή. Και οι δύο συμπεριλήφθηκαν στη ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι τη Δευτέρα.

Η AFA δήλωσε πως η απόφαση για αντικατάσταση του Ρομέρο θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά η πιο προφανής επιλογή είναι ο Νάουελ Γκουσμάν της Τίγκρες, ο τέταρτος τερματοφύλακας στον μακρύ κατάλογο του Σαμπάολι.

Η απώλεια του έμπειρου Ρομέρο είναι ένα σοβαρό πλήγμα σε μια χώρα που υπέφερε αμυντικά στις πρόσφατες φιλικές αναμετρήσεις, χάνοντας 4-2 από τη Νιγηρία και 6-1 στην Ισπανία.

Ο Σαμπάολι αναμένεται να τον έχει αντικαταστήσει πριν από την αποχαιρετιστήρια αναμέτρηση της Αργεντινής κατά της Αϊτής στο «Μπομπονέρα» στις 29 Μαΐου.

Η Αργεντινή παίζει επίσης με το Ισραήλ στις 9 Ιουνίου, προτού πάει στη Ρωσία όπου θα συμμετάσχει στον τέταρτο όμιλο με την Ισλανδία, την Κροατία και τη Νιγηρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter