Χωρίς Ροντρίγκες Πάει Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Ροντρίγκες Πάει Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και με δυνατό αέρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και στην τακτική προσέγγιση της ερχόμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά, αλλά ο Ζέλικο Μπρκιτς λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού παρέμεινε για δεύτερη μέρα στο σπίτι. Από την προπόνηση απουσίαζε κι ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος πέρασε από τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο προκειμένου το τεχνικό τιμ να προσαρμόσει αναλόγως το πρόγραμμα των προπονητικών επιβαρύνσεων.Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του την Κυριακή (08.01, 15:00, Τούμπα) και είναι οι: Γλύκος , Βελλίδης , Λέοβατς , Μάτος , Κίτσιου , Δεληγιαννίδης , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Μυστακίδης , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης . Το Σάββατο (07.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στην Τούμπα.

Εκτός και πάλι ο Ροντρίγκες

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από εκείνο με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, ο Γκάρι Ροντρίγκες έμεινε εκτός αποστολής. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πει στους ανθρώπους του Δικεφάλου πως δεν είναι 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας, επειδή σκέφτεται και επιθυμεί τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ. Αναμένεται λοιπόν να οριστικοποιηθεί η πώλησή του εφόσον οι “ασπρόμαυροι” ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις και συμφωνήσουν στα οικονομικά με την τουρκική ομάδα.

Πηγή: thestival.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter