Χωρίς σοβαρές αποφάσεις το ραντεβού των Big 4 του ποδοσφαίρου με FIFA -UEFA

Φωτογραφία από τη συνάντηση του ποδοσφαιρικού Big-4

Η συνάντηση των Big 4 με τη FIFA και την UEFA διήρκησε σχεδόν τέσσερις ώρες, χωρίς να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολες οι πλευρές δέχθηκαν να διεξαχθούν τον προσεχή Ιούνιο ή Ιούλιο εκλογές στην ΕΠΟ, ο επόμενος αρχιδιαιτητής να είναι ξένος και να σφυρίζουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές τα παιχνίδια των πλέι οφ.  

Όλες οι πλευρές δέχθηκαν να διεξαχθούν τον προσεχή Ιούνιο ή Ιούλιο εκλογές στην ΕΠΟ, ο επόμενος αρχιδιαιτητής να είναι ξένος και να σφυρίζουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές τα παιχνίδια των πλέι οφ.  

«Ήταν μια συνάντηση που έγινε μέσα σε καλό κλίμα. Ακόμη καλύτερα κι από όσο περίμενα. Ειπώθηκαν και κάποια πράγματα που είναι μιας διαφορετικής κουλτούρας. Αποφασίσαμε να γίνουν νωρίτερα οι εκλογές της ΕΠΟ. Κατά πάσα πιθανότατα τον Ιούνιο του 2020. Παράλληλα συμφωνήσαμε πως είναι σημαντικό να υπάρξουν περισσότερα παιχνίδια με ξένους διαιτητές, ειδικά στα πλέι οφ», δήλωσε ο εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, ενώ ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είπε: «Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για ένα διάλογο, σύμπραξη σε ένα τραπέζι, των παραγόντων των εκπροσώπων των κορυφαίων ομάδων της χώρας κάτι το οποίο έγινε. Δεν έγινε όμως μόνο του. Έγινε με τη συνεργασία των κορυφαίων στελεχών της FIFA και της UEFA και τους ευχαριστώ για αυτό. Είμαι βέβαιος πως η σημερινή συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα. Έβαλε όμως μια σειρά…». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.