Χωρίς Σπανούλη, Γιανγκ, αμφίβολος ο Λοτζέσκι με Ούνιξ

Χωρίς Σπανούλη, Γιανγκ, αμφίβολος ο Λοτζέσκι με Ούνιξ

Στον Ολυμπιακό άφησαν πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ένα αρνητικό αποτέλεσμα που δεν επηρέασε την πρωτιά στον πίνακα της βαθμολογίας στην Α1. Το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (2/2) που ακολουθεί ενδιαφέρει ιδιαίτερα την ομάδα του Πειραιά και ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη ήταν το αρνητικό που θυμούνται από το ματς της Δευτέρας (30/1) στο ΟΑΚΑ.

 Δεδομένη είναι απέναντι στην Ούνιξ και η απουσία του Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στους «πράσινους», ενώ ο Ματ Λοτζέσκι που είχε επίσης μείνει εκτός δωδεκάδας κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος με προορισμό τη γενέτειρα του Τολστόι. Απών από την προπόνηση της Τρίτης (31/1) ήταν και ο νεαρός Πάρης Μαραγκός καθώς έχει προσβληθεί από ίωση.

Χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τρίτης. Το θετικό ήταν η παρουσία των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη, οι οποίοι έσφιξαν τα δόντια και αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ, ο πρώτος με τραυματισμό στη μέση και ο δεύτερος με αιμάτωμα στη γάμπα μετά από γονατιά που είχε δεχτεί στο παιχνίδι με τη γερμανική Μπάμπεργκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter