Χωρίς υποκείμενο νόσημα ο 35χρονος που πέθανε στη Θεσσαλονίκη – Αναφέρεται ως αρνητικός στο πρώτο τεστ

Χωρίς υποκείμενο νόσημα ο 35χρονος που πέθανε στη Θεσσαλονίκη – Αναφέρεται ως αρνητικός στο πρώτο τεστ

Πολλά ερωτήματα μετά τον «ξαφνικό» θάνατο του 35χρονου από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπος προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Ο 35χρονος, ξυλουργός και πατέρας ενός παιδιού, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, ενώ δεν παρουσίαζε κανένα υποκείμενο νόσημα. 

Αρχικά νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική, ωστόσο, πριν από τρία 24ωρα, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Όπως αναφέρεται μάλιστα το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο 35χρονος βγήκε αρνητικό, ενώ το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό, λίγο πριν εκπνεύσει. 

Ο 35χρονος, νόσησε πριν από δέκα μέρες και εμφάνισε, αρχικά, ήπια συμπτώματα. Πριν από λίγες ημέρες πήγε στο νοσοκομείο γιατί ο πυρετός επέμενε και εκεί η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Αρχικά νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του νοσοοκομείου, ωστόσο, από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, η κατάσταση του επιδεινώθηκε, ραγδαία, και εισήχθη στη ΜΕΘ με πνευμονία που προήλθε από τον κορονοϊό. Δυστυχώς δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. 

«Δεν ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Έσφιξαν οι καρδιές μας. Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλους στο νοσοκομείο. Έχουμε σοκαριστεί. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την τραγωδία. Οι προστατευτικές στολές που φοράμε είναι πολύ βαριές και δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο μας. Στάζουμε από τον ιδρώτα» δήλωσε στο ethnos.gr ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος Στέφανος Χατζηλιάδης.

Η περίπτωσή του θυμίζει εκείνη του 39χρονου Γερμανού καθηγητή ο οποίος έχασε την ζωή του στην Κρήτη και δεν έπασχε επίσης από υποκείμενο νόσημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter