Χωρίζει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου – Διαζύγιο παίρνει ο Τζεφ Μπέζος από τη σύζυγό του

Χωρίζει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου – Διαζύγιο παίρνει ο Τζεφ Μπέζος από τη σύζυγό του

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του Μακένζι Μπέζος ανακοίνωσαν σήμερα ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα, κατά το οποίο είχαν μείνει σε διάσταση, σύμφωνα με την κοινή δήλωσή τους, που ανήρτησε ο επιχειρηματίας στο Twitter.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι» έγραψε ο Τζεφ Μπέζος στο Twitter. 

_x000D_
_x000D_

Ο κολοσσός Amazon.com αναδείχθηκε στην εταιρεία με τη μεγαλύτερη αξία στη Γουόλ Στριτ αυτήν την εβδομάδα, ξεπερνώντας την Microsoft Inc.

Η περιουσία του Τζεφ Μπέζος ανέρχεται σε περισσότερα από 160 δισεκατομμύρια δολάρια.

Χώρισαν μετά από 25 χρόνια

Η Μακένζι Μπέζος είναι συγγραφέας, που μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με ένα αφιέρωμα του 2013 στο περιοδικό Vogue. Μεταξύ των γνωστότερων βιβλίων της είναι το “The Testing of Luther Albright”. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον και γνώρισε τον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για μια θέση στην εταιρεία επενδύσεων D.E Shaw στη Νέα Υόρκη, προτού ο Μπέζος ιδρύσει την Amazon. Το 2014 δημιούργησε την πλατφόρμα εναντίον της παρενόχλησης, ByStander Revolution.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα μέρος του στρατηγικού σχεδίου της Amazon γράφηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του ζευγαριού με το αυτοκίνητο, από τη Νέα Υόρκη στο Σιάτλ.

Σε μια εκδήλωση του Business Insider στο Βερολίνο τον περασμένο Απρίλιο, ο Τζεφ Μπέζος αποκάλυψε ότι η στήριξη της Μακένζι ήταν καθοριστική, όταν εκείνος ίδρυσε την Amazon ως μια διαδικτυακή πλατφόρμα πώλησης βιβλίων το 1994. Τον πρώτο χρόνο, εκείνη είχε αναλάβει τα λογιστικά της εταιρείας.

«Όταν έχεις αγαπημένους ανθρώπους, που σε στηρίζουν, στη ζωή σου, όπως η Μακένζι, οι γονείς μου, οι παππούδες μου, καταλήγεις να είσαι ικανός να αναλαμβάνεις ρίσκα» είχε πει στην εκδήλωση του Business Insider.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

Ο Τζεφ Μπέζος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, με την περιουσία του να έχει εκτοξευθεί σε περισσότερα από 160 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω του μεριδίου του στην Amazon, που αναδείχθηκε και πάλι αυτήν την εβδομάδα στην εταιρεία με τη μεγαλύτερη αξίας της Γουόλ Στριτ, ξεπερνώντας τη Microsoft Inc.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter