Χυδαία ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για βασανισμένο από την ΕΛ.ΑΣ.

Χυδαία ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για βασανισμένο από την ΕΛ.ΑΣ.

«Είσαι τυχερός που γλίτωσες… κάνε ένα τέστ όμως γιατί μπορεί να έχει μείνει έγκυος και να σηκώνεις το μπασταρδάκι ενός “μπάτσου”», έγραψε στο facebook του για τον βασανισμένο από την ΕΛ.ΑΣ. Λάμπρο Γούλα, το στέλεχος της ΝΔ, που τρέφει μεγάλη αγάπη στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, Κώστας Κεφαλογιάννης. 

Ο ίδιος ο Γούλας, καταγγέλλει και δημοσιεύει στον λογαριασμό του, την εν λόγω ανάρτηση, παραθέτοντας μάλιστα φωτογραφίες του Κ. Κεφαλογιάννη αγκαλιά με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και με τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, του οποίου όπως αναφέρει, είναι ξάδελφος. 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2535004603256368&set=a.247056352051216&type=3&theater

«Εδώ το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κεφαλογιαννης, ξάδερφος του γνωστού κεφαλογιαννη ναι, απευθύνεται προς εμένα λίγο μετά την καταγγελία μου. Προφανώς δεν είχαμε καμία αυταπάτη για το τι ανθρώπους έχει Ν. Δ. και για τις αντιλήψεις που έχουν στην κυβέρνηση. Είμαστε όμως σίγουροι πως ότι και να συμβεί η αλληλεγγύη πάντα θα κερδίζει στο τέλος. Σήμερα στο δικαστήριο συγκεντρωθηκαν δεκαδες σύντροφοι διπλα μου από τον Ρουβίκωνα και όχι μόνο τους οποίους και θέλω να τους ευχαριστήσω. Τέλος,το δικαστήριο έδωσε αναβολή επ αόριστον λόγο παρέλευση του ωραρίου. Υ. Γ: Οι υπόλοιπες φωτογραφίες σποδυκνειουν πόσο υψηλά υσταμενο στέλεχος της Ν. Δ. είναι ο Κώστας Κεφαλογιαννης», γράφει χαρακτηριστικά. 

https://www.facebook.com/labros.goulas/posts/10212713357108676

Εδώ το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κεφαλογιαννης, ξάδερφος του γνωστού κεφαλογιαννη ναι, απευθύνεται προς εμένα…

Gepostet von Labros Goulas am Mittwoch, 20. November 2019

Ο Λάμπρος Γούλας υπέστη βασανιστήρια από άνδρες των ΜΑΤ το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια, επειδή απλώς βρισκόταν στην περιοχή και η καταγγελία του είχε σοκάρει. Χαρακτηριστικά στην είχε αναφέρει, «μου κατέβασαν το εσώρουχο και ένας κόλλησε από πίσω μου και άρχισε να φωνάζει: “Έτσι γαμάνε οι χακί. Στα Εξάρχεια έχουμε χούντα ρε, το κατάλαβες; Όποιος δε δέχεται φάπα και πούτσα δε θα μπαίνει στα Εξάρχεια. Εμείς κάνουμε κουμάντο”».



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter