Χυδαία επίθεση Άδωνη σε Παπαδοπούλου: «Θα σας άρεσε να σας πουν ότι κάνετε βίζιτες» (Video)

Χυδαία επίθεση Άδωνη σε Παπαδοπούλου: «Θα σας άρεσε να σας πουν ότι κάνετε βίζιτες» (Video)

Στα άκρα οδήγησε την αντιπαράθεση με την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης χρησιμοποιώντας χυδαία φρασεολογία, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε το ταξίδι που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, στο Μονακό για να παρακολουθήσει το Grand Prix της Formula 1, μετά από επίσημη πρόσκληση του Πρίγκιπα Αλβέρτου.

Ερωτώμενη από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ, για το επίμαχο ταξίδι η κ. Παπαδοπούλου το χαρακτήρισε «ιδιωτική επίσκεψη».

«Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο. Ο κ. Γεωργιάδης ήταν  σε κότερο με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη».

Μετά από αυτή την αναφορά, ο- γνωστός για την ψυχραιμία του- αντιπρόεδρος της ΝΔ, άστραψε και βρόντηξε. Σε ένα συνονθύλευμα προσπάθειας επίκλησης στην εθνική συνείδηση των τηλεθεατών – αγαπημένο σπορ τελευταία – ο κ. Γεωργιάδης κατάφερε να συνδέσει, τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, το Μακεδονικό και το ταξίδι του υπουργού, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον πρώην τηλε-πωλητή, είναι μεμπτό επειδή είναι υπουργός, αν ήταν ας πούμε… αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα υπήρχε πρόβλημα. 

«Δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο, βρισκόμουν σε ένα φουσκωτό. Ένα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ’ όσο το σκάφος του αρχηγού της. Όμως δεν είναι το ζήτημα εκεί. Εγώ δεν είμαι υπουργός άμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη. Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει τη μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Άμυνας της Ελλάδος και ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και το έκανε την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι συνταγματικά κατοχύρωμένο δικαίωμά μας να κάνουμε ερώτηση» είπε χαρακτηριστικά.

Αργότερα θέλοντας να σχολιάσει μία ανάρτηση του υπ. Άμυνας, στο twitter, χαρακτηρίζοντάς τη χυδαία, κατάφερε – όπως μόνο αυτός ξέρει – να την «απογειώσει» και να την κάνει δική του με αποδέκτη τη Μανταλένα Παπαδοπούλου που βρισκόταν στο στούντιο. 

«Άμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;», είπε και αμέσως παρενέβησαν οι παρουσιαστές να σώσουν ό,τι σωζόταν. Η κ. Παπαδοπούλου, τέλος, σχολίασε: «Θα μας μιλήσει ο Άδωνης για χυδαιότητα».

Δείτε επίσης: Αναστήθηκαν τα «ρομποτάκια» του Άδωνη στο Twitter

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter