Χυδαία επίθεση και διαπόμπευση φαρμακοποιού από άνδρα που δήλωνε ψευδώς δημοσιογράφος του OPEN (Video)

Χυδαία επίθεση και διαπόμπευση φαρμακοποιού από άνδρα που δήλωνε ψευδώς δημοσιογράφος του OPEN (Video)

Μια άνευ προηγουμένου επίθεση και διαπόμπευση υπέστη μία υπάλληλος φαρμακείου στο Νέο Ψυχικό από έναν άνδρα που δήλωνε ψευδώς δημοσιογράφος του OPEN. Η γυναίκα στάθηκε στο ύψος της και με αξιοπρέπεια προσπάθησε να αντιμετωπίσει αυτή την παράλογη επίθεση προς το πρόσωπό της, την ώρα μάλιστα που βρίσκεται στο πόστο της εν μέσω πανδημίας. 

Το περιστατικό δημοσίευσε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook με όνομα χρήστη «Athanasios Tanasis Zervoudakis», χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής. 

Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να τραμπουκίζει και να διαπομπεύει μία υπάλληλο φαρμακείου, η οποία στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στη χυδαία επίθεση που της έκανε. Το «πρόβλημά» του; Ότι η υπάλληλος δεν φορούσε γάντια.

Όσο η γυναίκα προσπαθούσε ευγενικά να του εξηγήσει, εκείνος φώναζε και έβριζε, λέγοντας πως είναι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο. 

https://www.facebook.com/Esu.pou.Hsoun/videos/636830290488752/?__xts__%5B0%5D=68.ARDEEDHTPJp-IVtzECPSOuS8o6psv_8BPZVv3Q0Lz0wYgFQWckXxoMr-IDSPAaUfaDYmfINtBKmUpnI9ONSfZB6dZh030qjMQ3p3sTDs3fB5oHPS4xz5TT-Yas7wtv2iU3uP9Y5adLWGaDin07_J4F1flSYtV0_mkWrJ3T60kgLyUic3eV_TwG03OgAv3RNKq9a89cqxirPYPN6MxZ4zA9qemA41rqlYMgkm6sIFDjKTO0SZrLsJGQWehJK1V7ZKgsbWHFzf0gVo0wp_juBLWxjuZNbZoJbi-lU3MIK6iFtCLs6wrjEhbJOz9iL3Jgw7stoycCq3m8oTIS470OMfwvjWOjcrKAPRNdk74g&__tn__=-R

Στο βίντεο ακούγεται ο νεαρός άνδρας να ουρλιάζει προς την υπάλληλο και να της λέει «θέλεις να με πεθάνεις» και να απαιτεί με εξαιρετικά έντονο ύφος να του απολυμάνει με αντισηπτικό τα ρέστα. 

Μετά από αλλεπάλληλες προσβολές ο πρωταγωνιστής αυτής της χυδαίας επίθεσης στρέφεται προς την υπάλληλο και απαξιώνοντας τη της λέει «αρχίδι@ έχεις σπουδάσει!». Σημειώνεται πως αρνήθηκε να της δώσει το όνομά του απαντώντας της ειρωνικά πως τον λένε Αλέξανδρο Ωνάση και πως είναι γιος του Ωνάση. 

Σε μία από της πολλές φορές που επικαλέστηκε τη δημοσιογραφική του ιδιότητα η υπάλληλος όπως ήταν αναμενόμενο έχασε την ψυχραιμία της και του απάντησε «χέστηκα». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκείνος να σηκώσει το κινητό του που τόση ώρα κατέγραφε τον πάγκο του φαρμακείου και να την τραβήξει βίντεο λέγοντας της «πάρε και τη μούρη σου που χέστηκες». 

Όταν η γυναίκα απαίτησε να δει το βίντεο που την τραβούσε εκείνος αρνήθηκε συνεχίζοντας το παραληρηματικό του αφήγημα. 

Αργά το βράδυ της Δευτέρας μετά την κατακραυγή που δέχτηκε ο χρήστης «Athanasios Tanasis Zervoudakis» δημοσίευσε μία… «συγγνώμη».

https://www.facebook.com/thanos.zervoudakiss/posts/10223337016077850

ZHTΩ ΣYΓNΩMH AΠO OΣOYΣ ΠPOΣEBAΛA KAI AΠO TO KANAΛI ΠOY XPEIΣIMOΠOIHΣA TO ONOMA TOY. ME OΛA ΠOY ΣYMBAINOYN HMOYN ΣE…

Gepostet von Athanasios Tanasis Zervoudakis am Montag, 16. März 2020

Η ανακοίνωση του OPEN – Θα κινηθεί νομικά

«Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού.

Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς».

https://www.facebook.com/opentvgr/posts/753714738494316

Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Αθανάσιος Ζερβουδάκης (Athanasios Tanasis Zervoudakis), ο…

Gepostet von OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι am Montag, 16. März 2020

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν στο μυαλό τους τη δημοσιογραφική ιδιότητα ως μέσω επιβολής εξουσίας και πως με αυτόν τον τρόπο αυτός ο άξεστος και αγενής τραμπούκος προσπάθησε πλασάροντας τον τίτλο «δημοσιογράφος» να επιβληθεί σε μία εργαζόμενη που ρισκάρει κάθε μέρα την υγεία της προκειμένου να εξυπηρετούμαστε όλοι εμείς. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter