Χυδαία επίθεση Μ. Λαζαρίδη στους υγειονομικούς – Τους χαρακτήρισε ανεύθυνους επειδή διεκδικούν προσλήψεις!

Χυδαία επίθεση Μ. Λαζαρίδη στους υγειονομικούς – Τους χαρακτήρισε ανεύθυνους επειδή διεκδικούν προσλήψεις!

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης χαρακτήρισε… ανεύθυνους τους υγειονομικούς που διεκδικούν μαζικές προσλήψεις στο ΕΣΥ και επίταξη του Ιδιωτικού Τομέα.

Με ένα σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Μ. Λαζαρίδης, απαξιώνει με χυδαίο τρόπο τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας. Και όλα αυτά επειδή την κινητοποίησή τους στήριξε με ανάλογη ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη.

«Για να μην έχετε καμία αμφιβολία για το ποιος κρύβεται πίσω από τις αντιδράσεις κάποιων λίγων, ανεύθυνων υγειονομικών την ώρα που ως κοινωνία δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας!

Η βουλευτής @syriza_gr κυρία Νίνα Κασιμάτη μεταδίδει ζωντανά από το Κρατικό της Νίκαιας!»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον γαλάζιο βουλευτή:

«Βουλευτές της ΝΔ χαρακτηρίζουν «ανεύθυνους» τους ΗΡΩΕΣ υγειονομικούς της πρώτης γραμμής στη μάχη της πανδημίας, επειδή διεκδικούν μαζικές προσλήψεις στο ΕΣΥ & επίταξη του Ιδιωτικού Τομέα. Ντροπή και θράσος! Η Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία διοργανώθηκε από την ΠΟΕΔΗΝ»

Στον Μ. Λαζαρίδη όμως απάντησε και ο νευροχειρούργος και Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ (νοσοκομειακοί γιατροί) Παναγιώτης Παπανικολάου:

«Οι σημερινές παραστάσεις διαμαρτυρίας είχαν αποφασιστεί ΟΜΟΦΩΝΑ από την ΟΕΝΓΕ ακριβώς για να επισημανθεί πως η κοινωνία, υγειονομικοί και υπόλοιπος λαός, δίνουν την μάχη κατά της πανδημίας σχεδόν αβοήθητοι επί της ουσίας από την κυβέρνησή σας.
Ο ανεύθυνος είστε ΕΣΕΙΣ κ. βουλευτά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter