Χυδαία επίθεση στη Μάγδα Φύσσα από τη Λίνα Κλείτου

Χυδαία επίθεση στη Μάγδα Φύσσα από τη Λίνα Κλείτου

Σύμφωνα με τη Λίνα Κλείτου ο θρήνος μιας μητέρας που έχει χάσει το παιδί της μπαίνει σε διαγωνισμό για να αποδειχτεί ποια μάνα πονάει περισσότερο.

Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η χυδαία επίθεση της δημοσιογράφου στο πρόσωπο της Μάγδας Φύσσα, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, εχθές, μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου;

Η μητέρα του αδικοχαμένου Θάνου Αξαρλιάν είναι ακόμα μια μητέρα που θρηνεί το παιδί της, εξαιτίας της βίας. Όπως, είναι και η μητέρα του Ζακ, του Παύλου, του Αλέξη, της Γαριφαλιάς, του Μιχάλη, του Σαχζάτ, της Ελένης, του Άλεξ, του Βαγγέλη, του Νίκου και όσων ακόμα παιδιών δολοφονήθηκαν.

Κι αν η, πρώην πολιτεύτρια, θέλει να μετρήσει τον πόνο, ας μας πει πόσο πονάει η μητέρα του Ιάσονα που τον σκότωσαν έξω από τη Βουλή…

Αναλυτικά η ανάρτηση της Λίνας Κλείτου:

«Υπάρχει η μάνα Αξαρλιάν. Υπάρχει  και η μάνα Φυσά. Υπάρχει ο βουβός θρήνος, της πρώτης. Υπάρχει και ο παρεμβατικός  πόνος της δεύτερης, που καταλήγει   ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα. Κάπου εκεί, τον σεβασμό που κερδίζει η πρώτη, τον χάνει η δεύτερη. Μαθήματα ζωής…»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter