Χυδαία πλαστογραφία κατά Τσίπρα για γυναικοκτονίες – Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Χυδαία πλαστογραφία κατά Τσίπρα για γυναικοκτονίες – Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ
Πηγή: Twitter

Όλα τα νομικά μέσα θα εξαντλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την άθλια πλαστογραφία που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε βάρος του, όπου και εμφανίζεται πλαστό έγγραφο με υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο περιλαμβάνει χυδαίες οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των γυναικοκτονιών που έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες αποτροπιασμό στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Καραγιάννη προανήγγειλε την προσφυγή του κόματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Καραγιάννη.

 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το εν λόγω έγγραφο πέρα από την (υποτιθέμενη) υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα φέρει το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και σφραγίδα από τη Βουλή των Ελλήνων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter