Χυδαία ρατσιστική επίθεση: Άνδρας υποχρεώνει μουσουλμάνο να κάνει τον σταυρό του (video)

Μόνο αηδία μπορεί να προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει έναν γεροδεμένο άνδρα να έχει υποχρεώνει έναν νεαρό αλλοδαπό να κάνει τον σταυρό του και να προσευχηθεί στον «Χριστούλη» και την «Παναγία» κοιτώντας μια εκκλησία

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η ημερομηνία λήψης του, ένας άνδρας που μάλλον έχει το θράσος να αυτοχαρακτηρίζεται και χριστιανός υποχρεώνει με τη βία τον αλλοδαπό να κάνει τον σταυρό του και του υποδεικνύει τα λόγια που θα πρέπει να πει έστω και με σπαστά ελληνικά.

Είναι χαρακτηριστικός ο τρόμος που απεικονίζεται στο βλέμμα του νεαρού αλλοδαπού ενώ ταυτόχρονα ένας άλλος άνδρας καταγράφει την… «ομολογία πίστεως» με το κινητό του.

Μάλιστα, ο «σπουδαίος αγωνιστής της πίστεως», καθώς η δίψα του να σκορπίσει τον φόβο δεν έσβησε με τη μία, βάζει τον νεαρό να τα ξαναπει. «Αν ξαναπεις Αλλάχ θα σε γαμήσω», τού λέει στη δεύτερη προσπάθεια.

Τονίζουμε πάντως για μια ακόμη φορά ότι η ημερομηνία λήψης του βίντεο δεν είναι γνωστή, ωστόσο κυκλοφόρησε στα social media τις τελευταίες ώρες. Ο «πρωταγωνιστής» φορά μπουφάν με το λογότυπο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με αρκετούς χρήστες είναι γνωστός οπαδός της ομάδας. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Στο βίντεο φαίνεται η ταμπέλα του καφενείου «Οι Δίδυμες», το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο της Τούμπας ενώ απέναντι από το καφενείο υπάρχει η εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Μυστικά & Documento

16/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader