Χυδαία σχόλια Λιμενικών για τη δολοφονία της Κάρολαϊν: Γελούσαν και ειρωνεύονταν – «Κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου»

Χυδαία σχόλια Λιμενικών για τη δολοφονία της Κάρολαϊν: Γελούσαν και ειρωνεύονταν – «Κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου»

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα απαράδεκτα σχόλια λιμενικών σε Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε το περασμένο έτος και συγκεκριμένα μία μέρα μετά τη σύλληψη του καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όπως ακούγεται σε βίντεο που δημοσιεύει το ereportaz.gr, ειρωνεύονται και να κάνουν απαράδεκτα σχόλια σχετικά με την άγρια γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Αρχικά, ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου Σαράντος Καμβύσης ακούγεται να λέει «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου “κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου”. Κόκκαλο η γυναίκα». Μάλιστα, οι άλλοι όμοιοί του, γελούσαν.

Έπειτα, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου Φώτιος Γαρουφαλιάς του λέει «έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν».

Τότε, σαν να μην έφταναν όλα τα προηγούμενα ντροπιαστικά λόγια, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτης Τσιάνος, λέει «είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε “θα παντρευτώ πιλότο”» και γελάει…

Στη συνέχεια, συνεχίζοντας τον διάλογο της ντροπής, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου αναφέρεται σε έγκλημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη: «Εμείς παιδιά είχαμε εδώ πέρα, έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο… Είχε και μία εκεί, θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter