«Χυδαίο πάρτυ» στον ΙΦΕΤ καταγγέλλει ο Πολάκης

«Χυδαίο πάρτυ» στον ΙΦΕΤ καταγγέλλει ο Πολάκης

«Χυδαίο πάρτυ» στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας καταγγέλει με ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χανίων αναφέρεται σε «χυδαίο πάρτυ στον ΙΦΕΤ από το διευθύνοντα Γιάννη Σωτηρίου», κάνοντας συγκεκριμένα λόγο για απευθείας ανάθεση διάρκειας δύο μηνών και ύψους 6.500 ευρώ που υπέγραψε ο τελευταίος με στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος το οποίο «έχει σαρώσει τις απευθείας αναθέσεις».

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης θέτει ζήτημα απομάκρυσης του Γιάννη Σωτηρίου, αναρωτόμενος «γιατί ο Πλεύρης, παρά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον του Σωτηρίου ο τομέας Υγειας του Συριζα τον κρατάει ακόμη στη θέση του».

Διαβάστε επίσης: Μηνυτήρια αναφορά από ΣΥΡΙΖΑ για τον ΙΦΕΤ: Καταγγέλλεται κακοδιοίκηση και διασπάθιση δημοσίου χρήματος

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Το χυδαίο πάρτυ στον ΙΦΕΤ από το διευθύνοντα ΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (φωτό 1)συνεχιζεται!!

Τελευταίο κατόρθωμα του διεφθαρμένου που έχουν τοποθετήσει εκεί η σύμβαση με απευθειας ανάθεση που υπέγραψε με τον κύριο ΚΟΥΤΟΥΠΗ στελεχος της Νεας Δημοκρατίας για 6.500 ευρώ σε δυο μήνες ,για «υπηρεσίες αξιολόγησης του κωδικα δεοντολογίας του ΙΦΕΤ»!!! (φωτο 2-3).

ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ!

6.500 χιλιάρικα σε έναν τύπο που έχει «σαρώσει» απευθειας αναθεσεις από νοσοκομεία και δήμους για «έργα ελεγκτή» και λοιπές «υπηρεσίες» όπως είχα αποκαλύψει παλιότερα (φωτό 3-4-5 ανάρτηση από το 2020).

Προφανως ο τύπος ταΐζει καλά αυτούς που του τα αναθέτουν..

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ όμως είναι γιατί ο ΠΛΕΥΡΗΣ παρά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ο τομέας Υγειας του Συριζα με δουλειά που έκανε η Βουλευτης και αναπλ τομεάρχης η Δωρα η Αυγερη,για τα τεράστια σκάνδαλα με τις υπερτιμολογημένες Προμηθειες φαρμάκων και μέσων προστασιας για τον κορωνοιο καθώς και παράνομες εξαγωγές και τριγωνικές συναλλαγές με εταιρείες φίλων του,
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;;;;;
Μήπως ξέρει κάτι για αυτό ο κυριος ΣΚΕΡΤΣΟΣ;;(φωτό 7)Κακές γλώσσες λένε διάφορα…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter