Χυδαιότητες Κυρανάκη: Αθώος ο Πατούλης για τις πυρκαγιές – Ωμή επίθεση σε Στεφανίδη (Video)

Χυδαιότητες Κυρανάκη: Αθώος ο Πατούλης για τις πυρκαγιές – Ωμή επίθεση σε Στεφανίδη (Video)

Σε ανοίκεια επίθεση κατά της Κατερίνας Στεφανίδου, προχώρησε ο πρωταθλητής των fake news Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το επιτελικό μπάχαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχετικά με τη διαχείριση της μεγάλης φωτιάς στο βορειοανατολική Αττική.

Διαβάστε επίσης: Προκλητικός Μητσοτάκης για πυρκαγιές: «Υπερηφανεύεται» για την οργάνωση και τα «ρίχνει» στην κλιματική αλλαγή

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο Open, προσπάθησε να απαλλάξει τον Περιφερειάρχη Αττικής από τις ευθύνες του ισχυριζόμενος ψευδώς πως οι αρμοδιότητες έχουν αλλάξει και μεταφέρθηκαν από την Περιφέρεια στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Ισχυρισμός ψευδής, καθώς καμιά αλλαγή δεν έχει υπάρξει στο νομικό πλαίσιο όσον αφορά στις αρμοδιότητες για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Στο ίδιο πνεύμα, δεν δίστασε να εξαπολύσει χυδαία επίθεση κατά της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη και των γονιών της οι οποίοι κατήγγειλαν την ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά τη μεγάλη φωτιά στη βορειοανατολική Αττική. Ο βουλευτής της ΝΔ, θέλησε να υποτιμήσει τις καταγγελίες λέγοντας ότι η οικογένεια Στεφανίδη είναι φίλα προσκείμενη πολιτικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρας Αυγέρη, η οποία επεσήμανε ότι η δήλωση Κυρανάκη περί μη ευθυνών Πατούλη είναι
δήλωση υποστήριξης στη Ρένα Δούρου, υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε πολιτικής τυμβωρυχίας πάνω στις στάχτες και στην απώλεια ζωών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το λεπτό 10:54 και μετά:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter