Χυδαίος Μπάμπης Παπαδημητρίου: O ασθενής χρειάζεται ΜΕΘ μόνο «λίγο πριν παραδοθεί στον Θεό»

Χυδαίος Μπάμπης Παπαδημητρίου: O ασθενής χρειάζεται ΜΕΘ μόνο «λίγο πριν παραδοθεί στον Θεό»

Για μια ακόμα φορά βουλευτής της κυβέρνησης, με περίσσιο κυνισμό, πιστοποιεί με δηλώσεις του τον τρόπο που η ΝΔ αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί ξανά στο σύστημα υγείας, αφού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ART», o Μπάμπης Παπαδημητρίου χαρακτήρισε ως «ψευδοπρόβλημα» το γεγονός ότι διασωληνώνονται ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

Σε σχετικό απόσπασμα φαίνεται να ισχυρίζεται χαρακτηριστικά:

«Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί κύριε Καλαματιανέ, εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού. Δεν χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί άνθρωποι διασωληνώνονται εκτός. Προσβάλλει τους γιατρούς αυτό που τους λέτε γιατί αυτοί έχουν την ευθύνη»

Όπως προκύπτει, από την ανερυθρίαστη παραδοχή του βουλευτή της ΝΔ, οι ασθενείς διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ όχι επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνήθηκε να ενισχύσει το σύστημα υγείας επαλειμμένα, αλλά επειδή οι γιατροί δεν το κρίνουν σκόπιμο.

Mάλιστα, αδιαφορώντας πιθανώς για την απώλεια χιλιάδων ανθρώπων και για τις οικογένειες τους  και ενώ προηγούμενα φαίνεται να εμπιστεύεται το έργο των γιατρών, ο κύριος Παπαδημητρίου ισχυρίστηκε ότι εάν κάποιος μπει στη ΜΕΘ δύσκολα βγαίνει ζωντανός, αφού επεσήμανε:

«Ξέρετε πολύ καλά πως κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα, εκεί σαν να τον παραδίδει στον Θεό και πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ».

Διαβάστε επίσης: Εκτός ελέγχου το Αττικό Νοσοκομείο – Τι καταγγέλλει η συνέλευση των γιατρών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter