Χυδαιότητα: Επίθεση Ψαριανού σε Σταθάκη: «Άντε γ@@@ ρε σιχαμερό λαμόγιο…» (Photo)

Χυδαιότητα: Επίθεση Ψαριανού σε Σταθάκη: «Άντε γ@@@ ρε σιχαμερό λαμόγιο…» (Photo)

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, μας έχει συνηθίσει είναι η αλήθεια στον μη ορθό πολιτικά λόγο. Τούτη τη φορά όμως, με αφορμή την τραγωδία που βιώνει από την περασμένη Δευτέρα η χώρα μας, ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό του.

Ο βουλευτής χρησιμοποιώντας ρητορική που θα ταίριαζε περισσότερο σε κάποιο από τα γνωστά τρολ του διαδικτύου, σχολίασε δήλωση του Γιώργου Σταθάκη αναφορικά με τις αυθαίρετες κατοικίες της ανατολικής Αττικής.

Σε σχετική ανάρτηση στο Twitter η οποία φέρει τίτλο “Γ. Σταθάκης: Το Κόκκινο Λιμανάκι δεν πολεοδομήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”, ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε: “Άντε γαμήσου ρε σιχαμερό λαμόγιο… Βρωμιάρη μπέκρα”.

Εξυπακούεται πως καθένας μπορεί να διαφωνεί με την άποψη ενός υπουργού της κυβέρνησης και φυσικά κανένας δεν θα στερήσει από τον Ψαριανό το δικαίωμα να ασκήσει κριτική, ακόμη και σκληρή. Οι ύβρεις (και μάλιστα οι τόσο χυδαίες) όμως δεν αρμόζουν σε έναν βουλευτή ο οποίος με τη στάση του και τον λόγο διαμορφώνει συνειδήσεις. Ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν μπορεί εδώ και καιρό να ελέγξει το μένος του για την κυβέρνηση Τσίπρα. Ουδέν πρόβλημα ως προ αυτό. Αξίζει ωστόσο να σχολιαστεί ότι τέτοιες απαντήσεις θα έδινε με ευκολία κάποιος χρυσαυγίτης βουλευτής…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter