Χυδαιότητες on-air από την Ασημακοπούλου για Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σόφι Ιν’τ Βελντ (Video)

Χυδαιότητες on-air από την Ασημακοπούλου για Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σόφι Ιν’τ Βελντ (Video)

Στα κατώτερα δυνατά επίπεδα φρόντισε να ρίξει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τη συζήτηση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, προκειμένου να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία δέχθηκε το ένα «ράπισμα» μετά το άλλο στο Ευρωκοινοβούλιο αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.

Το παραλήρημα της Ασημακοπούλου σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στόχευσε μέσω υποτιμητικών αναφορών τόσο την ευρωβουλευτή του Renew Europe και εισηγήτρια της Επιτροπής PEGA, Σόφι Ιν’τ Βελντ, όσο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κατά την Ασημακοπούλου, η συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα προκλήθηκε από «μια κλίκα από κεντροαριστερούς πολιτικούς με δική τους ατζέντα της οποίας ηγείται μια ολλανδέζα, η Ιν’τ Βελντ. Για να σας δώσω μια εικόνα είναι σαν να ακούς την Κωνσταντοπούλου αλλά με κατσαρά μαλλιά και στο πιο ξανθό», σημείωσε στο νέο της παραλήρημα, από το οποίο δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Κύρτσος.

«Αν ακούσεις την ομιλία της Σόφι Ιν’τ Βελντ είναι σαν να διαβάζεις τα tweets του Γιώργου Κύρτσου», συμπλήρωσε η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Διαβάστε σχετικά: Κύρτσος: Θλιβερή εμφάνιση Ασημακοπούλου και Βόζεμπεργκ στο Ευρωκοινοβούλιο

Συνεχίζεται ο διεθνής διασυρμός: «Πυρά» κατά Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο για το σκάνδαλο υποκλοπών

Παπαδημούλης στο Ευρωκοινοβούλιο: Αυταρχικές πρακτικές Μητσοτάκη που θυμίζουν Στάζι (Video)

Δείτε το στιγμιότυπο από το 01:00 του βίντεο και έπειτα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter