Ξυλοδαρμός 16χρονου από συμμαθητή του σε ΕΠΑΛ της Πάτρας (video)

Ξυλοδαρμός 16χρονου από συμμαθητή του σε ΕΠΑΛ της Πάτρας (video)

Με σοβαρά τραύματα στη γνάθο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 16χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ της Πάτρας όταν ξυλοκοπήθηκε από 19χρονο συμμαθητή του έπειτα από καβγά.

«Ήταν σε ένα σχολικό διάλειμμα και είχαν έναν διάλογο για κάτι, είχαν μία διαφωνία κι όταν ήρθε και ένα άλλο παιδί στην παρέα και συμφώνησε με τον γιο μου, μάλλον ενοχλήθηκε το παιδί αυτό. Και σηκώθηκε πάνω και του έδωσε γροθιά στην κάτω γνάθο», είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 16χρονου.

«Μάλλον θίχτηκε το άλλο παιδί, που συμφώνησε και ένας άλλος μαζί με τον γιο μου και σηκώθηκε πάνω και του λέει: εμένα να μου μιλάς καλύτερα και στα καλά καθούμενα του έδωσε μία γροθιά. Αυτή η γροθιά μας έβαλε στο χειρουργείο, βάλαμε τρεις λάμες στο παιδί. Αυτή τη στιγμή, το παιδί έχει δια γναθική ακινητοποίηση και πίνει και τρώει με ένα καλαμάκι κι ούτε και αυτό μπορούμε να κάνουμε», πρόσθεσε ο πατέρας του θύματος.

Ο πατέρας του 16χρονου έχει υποβάλλει μήνυση στο σχολείο, ενώ παράλληλα έχουν κινηθεί και οι πειθαρχικές διαδικασίες από την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αχαΐα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ant1news.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter