Ξυλοκόπησαν Πακιστανό μετανάστη στον Ασπρόπυργο (Σκληρή εικόνα)

Ξυλοκόπησαν Πακιστανό μετανάστη στον Ασπρόπυργο (Σκληρή εικόνα)

Μια ακόμη ρατσιστική επίθεση εναντίον μετανάστη στον Ασπρόπυργο, καταγγέλλουν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και η Κίνηση Ενωμένη Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Ο εργάτης γης Ζισάν Ελάχι με καταγωγή από το Πακιστάν, την Τετάρτη 1 Φλεβάρη, επέστρεφε από τη δουλειά του στο χωράφι, και στον δρόμο προς το σπίτι βρέθηκε αντιμέτωπος με αγνώστους κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του ιδίου, τον πλησίασαν από πίσω, τον προσπέρασαν, και τον σταμάτησαν φωνάζοντας: «Φύγε από την χώρα μας. Θα σε χτυπάμε όπου σε βρίσκουμε». Αμέσως άρχισαν να τον χτυπάνε με σιδερογροθιά, καταφέρνοντας του βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τον κ. Ελάχι παρέλαβε αιμόφυρτο το ΕΚΑΒ και τώρα νοσηλεύεται σε νευροχειρογειρουργικό τμήμα νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται πως από το περασμένο Αύγουστο έχουν αναφερθεί παρόμοιες επιθέσεις σε μετανάστες στην ίδια περιοχή του Ασπροπύργου. Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα καταγγέλθηκαν δυο περιστατικά.

Η περιγραφή του θύματος για τον δράστη των δολοφονικών χτυπημάτων, φέρεται να είναι πανομοιότυπη με τις μαρτυρίες των προηγούμενων θυμάτων. Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και η Κίνηση Ενωμένη Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, φωτογραφίζουν φασιστικές ομάδες πίσω από την επίθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter