Ξυλοκόπησαν σε πάρκινγκ στενό συνεργάτη του Χρυσοχοΐδη

Ξυλοκόπησαν σε πάρκινγκ στενό συνεργάτη του Χρυσοχοΐδη

Άγνωστοι επιτέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον έμπιστο συνεργάτη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, προκαλώντας του κάταγμα στο χέρι.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης σε πάρκινγκ στο Μετρό του Χαλανδρίου, όπου ο Γιάννης Αναστασάκος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του. Με το που αντιλήφθηκαν την παρουσία του εκεί, του επιτέθηκαν προκαλώντας του θλαστικά τραύματα και κάταγμα στο χέρι, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο Γιάννης Αναστασάκος, ο οποίος είναι ένας εκ των έμπιστων συνεργατών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1955. Σπούδασε μηχανολογία – ηλεκτρολογία στο ΕΜΠ, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στη στατιστική και την κοινωνιολογία. Υπήρξε διευθύνων σύμβουλος της AGB (1988 – 2011), ενώ συμμετέχει και στην επιτροπή για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας. Συν τοις άλλοις, είχε διατελέσει σύμβουλος επικοινωνίας και επιστημονικός συνεργάτης στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ενώ κατείχε και σημαντικά πόστα σε εταιρείες διαφήμισης και έρευνας αγοράς. 

Παράλληλα, είναι μέλος της Ολομέλειας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) από το Δεκέμβριο του 2013.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter