Υφυπουργός εν αφωνία…

Υφυπουργός εν αφωνία…

Του ασκήθηκε σκληρή κριτική από εκατοντάδες φιλάθλους, απλούς ανθρώπους και πολλά ΜΜΕ για την πρεμούρα του να βγει μπροστά να σώσει τον ΟΦΗ –την ομάδα της καρδιάς του, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου (και ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας, αλλά αυτό απέφυγε να το αναφέρει)– από υποβιβασμό για στημένο αγώνα. 

Σφύριζε και σφυρίζει αδιάφορα. Καμία απάντηση… Τον έκραξαν, δικαιολογημένα, χιλιάδες φίλαθλοι και απλοί άνθρωποι που βγήκε μπροστά να σώσει τον Ηρόδοτο (ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας επίσης) μετά τη δολοφονία του φιλάθλου του Εθνικού Κ. Κατσούλη στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού από χούλιγκαν της κρητικής ομάδας. Μέχρι και επερώτηση στη Βουλή υπέρ Ηροδότου είχε κάνει. 

Παρά τα όσα άκουσε, δεν έβγαλε άχνα… Του ζήτησαν ένα σχόλιο για την ενδεχόμενη αγορά της Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει… Του ζήτησαν ένα σχόλιο για την ατάκα Βαγγ. Μαρινάκη περί «πρωταθλήματος των Πρεσπών», αλλά πάλι δεν απάντησε… Τον ρώτησαν αν τέτοιες δηλώσεις δημιουργούν εντάσεις ενόψει των ντέρμπι που έρχονται και όχι μόνο δεν απάντησε αλλά ακόμη τρέχει! Συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα το VAR (που κατέληξε σε φιάσκο), καυχήθηκε για τη χρησιμότητά του αλλά απέφυγε να διευκρινίσει ότι το έφερε η προηγούμενη κυβέρνηση… 

Επισκέφτηκε τον Ιβάν Σαββίδη και κουβάλησε μαζί του κανάλια και φωτογράφους. Ο επιχειρηματίας έβριζε θεούς και δαίμονες και ο υφυπουργός έτρεχε ξωπίσω του σαν βρεγμένη γάτα! Δεν είπε λέξη. Από το υφυπουργείο άφησαν να διαρρεύσει μόνο ότι «δεν έβριζε τον υφυπουργό αλλά τους δημοσιογράφους»! 

Ο «άφωνος» Λευτέρης Αυγενάκης, πρωταγωνιστής όλων των περιστατικών που προαναφέραμε, είναι λαλίστατος με οτιδήποτε έχει σχέση με χαρές και πανηγύρια. Ομως επάνω στις χαρές του «ξεχνάει» να τοποθετηθεί για πολύ σοβαρά ζητήματα. Κι επιμένει να χορεύει στον ρυθμό που του επιβάλλουν οι επιχειρηματίες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter