Υιοθετήθηκε ο κακοποιημένος σκύλος που τον είχαν «βάψει» ΑΕΚ!

Υιοθετήθηκε ο κακοποιημένος σκύλος που τον είχαν «βάψει» ΑΕΚ!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την αδιανόητη ενέργεια κάποιων ανεγκέφαλων στη Μεγαλόπολη να γράψουν με σπρέι πάνω σε έναν σκύλο τη λέξη “ΑΕΚ”, μια γυναίκα από την περιοχή αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Σχετική ανακοίνωση καταδίκης του γεγονότος είχε εκδώσει και η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε στο enikos.gr το γεγονός, ενώ στέλεχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ επικοινώνησε με τη γυναίκα που εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει τον σκύλο με κάθε τρόπο, ακόμη και υιοθετώντας τον.

Η γυναίκα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έδειξε διάθεση να τον φροντίσει και να τον κρατήσει, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ πάντως, να τονίζουν ότι είναι στη διάθεση της για κάθε βοήθεια.

Χθες πάντως, κάτω από την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ υπήρχαν άμεσες προτροπές για υιοθεσία του κακοποιημένου σκύλου:

«Αφήστε τις καταδίκες και υιοθετήστε αυτό το τρομαγμένο σκυλί και κάντε το μέλος της ομάδας μας… Εκεί θα δείξετε το μεγαλείο της ψυχής σας και όχι στο να κατηγορείτε… Δείξτε τους ποια αληθινά είναι η ΑΕΚ και η οικογένειά της…», έγραφε κάποιος χρήστης του Facebook

Άλλος έγραφε:

«Ντρέπομαι που είμαι ΑΕΚ βλέποντας Αυτό!»

Παράλληλα, οπαδοί και άλλων ομάδων καλούσαν την ΑΕΚ να υιοθετήσει το αδέσποτο.

Υπήρχαν όμως και οι πιο ριζοσπάστες:

«Κάποιος κανίβαλος μπορώ να τον πω κόσμια πήγε και ζωγράφισε πάνω στο κακομεταχειρισμένο σκυλί τα αρχικά της ΑΕΚ… και απλά η ΠΑΕ καταδίκασε αυτή την αποτρόπαια πράξη…»

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter