Youth Empowered: Συνεχίζονται οι εκπαιδεύσεις με τον κύκλο δωρεάν upskilling σεμιναρίων για νέους 18-30 ετών

Youth Empowered: Συνεχίζονται οι εκπαιδεύσεις με τον κύκλο δωρεάν upskilling σεμιναρίων για νέους 18-30 ετών

Κάνε την εγγραφή σου εδώ για να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια δωρεάν και να διεκδικήσεις τη συμμετοχή σου σε επιπλέον
mentoring, υποτροφίες και εκπαιδευτικά events

Με τον κύκλο Youth Empowered (7-10/06), συνεχίζονται οι δωρεάν εκπαιδεύσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής πλατφόρμας Empowered από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola Hellas, με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr.

Ο κύκλος Youth Empowered απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών προσφέροντας τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live digital sessions από εξειδικευμένους επαγγελματίες σημαντικών επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους, σε δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

YOUTH EMPOWERED – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

7/6 – 18:00 (1,5h) – Modern Frontend Development technologies: Tα χαρακτηριστικά ενός πολλά υποσχόμενου front για ένα web application, τα εργαλεία και οι τάσεις στο frontend development, από τον Παναγιώτη Αδαμόπουλο της Intrasoft.

8/6 – 18:00 (1,5h) – Soft Skills in 2021: Ο νέος τρόπος σκέψης που είναι πλέον απαραίτητος στη αγορά εργασίας και ο ρόλος της ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων για να είσαι «βιώσιμος» και ευέλικτος. Συντονίσου για να μάθεις τι ψάχνουν σήμερα οι εργοδότες από τον Δρ. Ντίνο Κυρίτση (ιδρυτή του StudySmart).

8/6 – 20:00 (1,5h) – Search Engine Optimization Fundamentals: Τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης σε μια επιχείρηση, με στόχο τη δωρεάν προβολή της και γιατί αξίζει να επενδύσει κανείς στις μηχανές αναζήτησης, από την Φωτεινή Βαβίτσα, Instructor της Socialinnov.

9/6 – 17:30 (1h) – Psychometric tools: Adding value in recruitment & training: Μια σύντομη αναδρομή στην ανάπτυξη και τη χρήση των ψυχομετρικών εργαλείων και παρουσίαση των πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων που παρέχει η ένταξή τους στις διαδικασίες του HR, με παραδείγματα από τις εμπειρίες του Ζήση Ανδριανόπουλου και του Τάσου Καρρά της METRO AEBE.

9/6 – 19:30 (1h) – CEO Firechat: Entrepreneurship: Μια ειλικρινής συζήτηση με προσωπικά παραδείγματα από τον κ. Θ. Βασιλειάδη (Chairman & Founder of Kariera.gr), τον κ. Π. Καραμπίνη (Γενικό Διευθυντή της Endeavor) και CEOs νεοσύστατων εταιρειών που συμμετέχουν στο δίκτυο του οργανισμού της Endeavor, για την παρουσίαση εργαλείων πολύτιμων για έναν επίδοξο επιχειρηματία, όπως το περίφημο elevator pitch.

10/6 – 17:30 (1,5h) – #UinRetail Experiences: Ο Τάσος Τσουμάνης της Πλαίσιο Computers AEBE αναλύει τη σημασία του Sales & Customer experience, αλλά και του Employee experience, εξηγεί πως συνδέεται η εμπειρία στο κατάστημα με το corporate brand και το employer branding και αναδεικνύει την αξία της αυθεντικής, συναρπαστικής και ολιστικής εμπειρίας.

10/6 – 19:30 (1h) – Microsoft Excel: A powerful tool for entrepreneurship solutions: Όλα τα μυστικά και οι δυνατότητες του εργαλείου Microsoft Excel για χρήση σε επιχειρηματικές εφαρμογές και γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση καθημερινών προβλημάτων και προκλήσεων. Από την Ξένια Μαμάκου, PhD, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

O κύκλος Youth Empowered προσφέρει επίσης περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης και ενδυνάμωσης:

– 1 Group Mentoring για 25 άτομα από τον Δρ. Ντίνο Κυρίτση, Ιδρυτή της Study Smart
– 40 1-1 Mentoring Sessions
– 40 Career Management Sessions
– 2 Υποτροφίες για το πρόγραμμα «Τεχνολογική Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα» από το e-Learning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
– 2 Υποτροφίες για το πρόγραμμα «Κατάρτιση Πωλήσεων» από το e-Learning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
– 2 Υποτροφίες για το πρόγραμμα «Επιχειρηματικές Εφαρμογές με το MS Excel» από το e-Learning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

EMPOWERED

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους και με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr δημιουργούν το Empowered, μια ολιστική κοινωνική πλατφόρμα που προσφέρει σήμερα πρόσβαση στις δεξιότητες του αύριο σε χιλιάδες επαγγελματίες Ho.Re.Ca., νέους και γυναίκες, για να εξελιχθούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον ή ευκαιρίες επιχειρηματικότητας.

Μέσω της πλατφόρμας, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να ενισχύσουν αυτές που ήδη έχουν. Στόχος της πλατφόρμας, είναι μέσα από ειδικά σχεδιασμένες ψηφιακές εκπαιδεύσεις και workshops να ενδυναμώσει 10.000 επαγγελματίες Ho.Re.Ca., νέους και γυναίκες έως το τέλος του 2021, και να προσφέρει περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης και ενδυνάμωσης σε πάνω από 500 συμμετέχοντες για να ξεκινήσουν άμεσα την καριέρα τους.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη.

Mε 52 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.

Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E
_______________
Για περισσότερες πληροφορίες:

Coca-Cola Τρία Έψιλον V + O Communication
Τάνια Γεωργουπλή Χαρά Γιώτη

External Communications Manager Account Director
Τηλ.: 210 6381788 Τηλ: 6936750476
[email protected]
[email protected]

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

05/02/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter