Youth League: Η Κ-19 του Ολυμπιακού στους «8» με ανατροπή επί της Λανς – Δείτε τα πέναλτι (Video)

Youth League: Η Κ-19 του Ολυμπιακού στους «8» με ανατροπή επί της Λανς – Δείτε τα πέναλτι (Video)

Η ομάδα νέων (Κ-19) του Ολυμπιακού με μια επική ανατροπή στο 90λεπτο (2-2 από 0-2) κατάφερε να νικήσει στα πέναλτι (4-2) την αντίστοιχη ομάδα της γαλλικής Λανς και να προκριθεί στα προημιτελικά του UEFA Youth League.

Στο 18ο λεπτό ο Σισουμπά με ωραία ατομική ενέργεια ανατράπηκε λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και άνοιξε το σκορ.

Στο 52ο λεπτό ο Μπελμόν έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Φοφανά, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα έκανε το 0-2. Κάπου εκεί οι Γάλλοι χαλάρωσαν και τελικά το πλήρωσαν. Στο 56’ ο Χ. Κωστούλας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και μείωσε σε 1-2. Και πριν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να συνέλθουν στο 62’ οι Πειραιώτες ανέβηκαν ψηλά για να πιέσουν. Ο γκολκίπερ Ντελπλάς προσπάθησε να τροφοδοτήσει συμπαίκτη του εκτός περιοχής, όμως ο νεαρός Πνευμονίδης τον πίεσε, του έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2 που έμελλε να μείνει ως το φινάλε του 90λεπτου (στη διοργάνωση δεν υπάρχει παράταση, ενώ όλοι οι αγώνες είναι μονοί βάσει κλήρωσης). Ετσι η πρόκριση παίχτηκε στα πέναλτι με νικητή τον πιο ψύχραιμο Ολυμπιακό.

Η διαδικασία των πέναλτι:






0-1 Σισουμπά

1-1 Μπάκουλας

1-2 Γκανιού

2-2 Χ. Κωστούλας

2-2 αστόχησε ο Ντιλβιντί

3-2 Λιατσικούρας

3-2 δοκάρι ο Μπερμόν

4-2 Τανούλης

Ο διαιτητής Ντέιβιντ Σμάζιτς (Σλοβενία) «κιτρίνισε» τους Πνευμονίδη, Σανιάν, Σιλά, Εσκουφλέρ, Κουτσογούλα, Γκανιού, Λώλη, Ερμπέν, Σίνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Αλαφάκης, Κουτσίδης (67’ Τανούλης), Λιατσικούρας, Κουτσογούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης (79’ Λώλης), Δαρβίρας (32’ Ντάμα), Κ. Κωστούλας, Πλεκατές, Μπάκουλας

ΛΑΝΣ: Ντελπλάς, Γκανιού, Εμπαλά (75’ Απερί), Σανιάν, Εσκουφλέρ, Ερμπέν, Σιλά (72’ Μπαναγκά), Λεν, Μπερμόν, Σισουμπά, Φοφανά (83’ Ντιλβιντί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter