Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης: Η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων γεννά παραφροσύνη στην ΝΔ

Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης: Η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων γεννά παραφροσύνη στην ΝΔ

«Η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα γεννά παραφροσύνη στην ΝΔ», τονίζει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε σχόλιό του για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ για τη δημόσια διοίκηση, με φόντο την πρόσφατη Έκθεση Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει πλέον κάθε θεσμικό και πολιτικό εκτόπισμα και ρέπει προς το λαϊκισμό», σημειώνει το υπουργείο, το οποίο ψέγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δεν αντέχει τους επαίνους που δέχεται η χώρα για την προσπάθεια που έχει συντελεστεί» και ότι «ξεπεράστηκε ακόμη και ο μεταρρυθμιστικός στόχος που είχε τεθεί».

«Ελλείψει, λοιπόν, επιχειρημάτων απέναντι στην πολιτική του Υπουργείου και επικαλούμενοι απολύτως αβάσιμα επιχειρήματα, οι βουλευτές της ΝΔ έφτασαν μέχρι του σημείου να αποκαλέσουν “βατερλώ” την ελληνογαλλική συνεργασία καινα ψέξουν δημόσια την Κομισιόν, επειδή η τελευταία χαιρετίζει την πολιτική του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και όχι της Νέας Δημοκρατίας.

Προφανώς η αξιωματική αντιπολίτευση έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική. Τελικά, η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα γεννά παραφροσύνη στην ΝΔ», καταλήγει στο σχόλιό του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter