Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Δεν απαγορεύεται η είσοδος σε δημοσιογράφους στη Μόρια

Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Δεν απαγορεύεται η είσοδος σε δημοσιογράφους στη Μόρια

Συνειδητό ψέμα αποτελούν τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι απαγορεύτηκε η είσοδος στους δημοσιογράφους στη Μόρια, καθώς και η λήψη φωτογραφιών, αναφέρει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, “μια τέτοια «είδηση» αποτελεί συνειδητό ψέμα, καθώς σήμερα το πρωί η ΕΡΤ μετέδωσε ζωντανά εικόνα μέσα από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων έκανε εκτενές ρεπορτάζ εντός της δομής, καθώς ρεπορτάζ έκανε και βελγικό τηλεοπτικό συνεργείο”.

Προσθέτουν, πως το παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει την διαστρέβλωση της τοποθέτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ότι «κανένας άνθρωπος δεν είναι σε σκηνές, εκτός από κάποιες λίγες σε Βαγιοχώρι και Ελληνικό». Η τοποθέτηση αυτή, όσες φορές έχει γίνει από τον κ. Μουζάλα, συνοδεύεται από την διευκρίνιση, ότι αυτή η εικόνα δεν αφορά τα νησιά, στα οποία υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά εντείνονται από την παντελή άρνηση βοήθειας και συνεργασίας τόσο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο κι από θεσμικούς φορείς που σχετίζονται με το θέμα, όπως για παράδειγμα την Ένωση Ξενοδόχων, αναφέρει το υπουργείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter