Υπάλληλοι Περιφέρειας Αττικής κατά Αυγενάκη: «Θέλει να ελέγξει τις εκλογές των ομοσπονδιών»

Με μία σκληρή ανακοίνωση ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής κατηγορεί ευθέως τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για σκόπιμη παρέμβαση στις εκλογές των ομοσπονδιών.

Ο ΣΥΠΑ υποστηρίζει πως ο Αυγενάκης παίζει πολιτικά παιχνίδια, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλει να ελέγξει τις εκλογές που θέλει να γίνουν όταν θέλει αυτός»!

H ανακοίνωση του ΣΥΠΑ αναφέρει τα εξής:

«Στην πολύπαθη Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής και όλων των Περιφερειών της χώρας φορτώνονται οι σκοπιμότητες και τα πολιτικά παιχνίδια του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ για τα Αθλητικά Σωματεία.

Για να «ελέγξει» τις εκλογές, που θέλει να γίνουν «όταν θέλει αυτός», για να «ελέγξει» τους αντιπροσώπους και τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, για να μετέχουν στις εκλογές όσα Σωματεία προλάβουν…. βρήκε τη λύση…

Η λύση… λέγεται Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και η δημιουργία του πρέπει να περάσει άρον – άρον από τις Διευθύνσεις Αθλητισμού & Πολιτισμού των Περιφερειών, μέσα από την χορήγηση σχετικών Βεβαιώσεων, ότι τα συγκεκριμένα Αθλητικά Σωματεία έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο και πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας. Και μάλιστα οι Βεβαιώσεις αυτές να έχουν εκδοθεί εντός τριμήνου!!!»

Στην συνέχεια της ανακοίνωσης οι εργαζόμενοι της περιφέρειας υποστηρίζουν ότι οι προθεσμίες που έχουν δοθεί είναι ανέφικτες και αυτό οδηγεί σε μεθοδευμένους αποκλεισμούς:

«Ο κ. Αυγενάκης θέτει προθεσμίες, που δεν μπορούν να τηρηθούν… και αντικειμενικά οδηγεί τα πράγματα σε μεθοδευμένους αποκλεισμούς και σκοπιμότητες. Σκοπιμότητες, που βγάζουν μάτι σε κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο όταν δει τις σχετικές προθεσμίες (στις 19/5 η ανακοίνωση της ΓΓΑ). Ταυτόχρονα όλα αυτά «μπλοκάρουν» παραπέρα τη λειτουργία της υπηρεσίας, προκαλούν απαράδεκτες αντεργατικές καταστάσεις και πυροδοτούν ανεπίτρεπτες ενέργειες.

Κυβέρνηση, Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και Περιφερειάρχες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν…

Υποκρίνονται πως δεν ξέρουν:

**πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είχε – όπως οφείλει να έχει– σχετικό Μητρώο,

**πως η υποστελέχωση στις υπηρεσίες των Περιφερειών είναι τραγική και επομένως δεν μπορείς να βάζεις τέτοιες προθεσμίες και μάλιστα την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού,

**πως μόνο στις Περιφερειακές Ενότητας της Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού υπάλληλοι της Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού πρέπει να ελέγξουν και να χορηγήσουν Βεβαιώσεις σε ελάχιστες μέρες σε 3.000 περίπου Αθλητικά Σωματεία!!!!

Σταματήστε επιτέλους τις σκοπιμότητες… Οι εργαζόμενοι δεν θα γίνουν συμμέτοχοι στα πολιτικά σας παιχνίδια».

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader