Υπάρχουν όρια στο ποδόσφαιρο

Υπάρχουν όρια στο ποδόσφαιρο

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της UEFA της οποίας επικεφαλής ήταν ο Ζόραν Λάκοβιτς. 

Μεταξύ άλλων ο Σέρβος αξιωματούχος ανέφερε στον Αυγενάκη ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει το αυτοδιοίκητο και κάποιες γραμμές που δεν μπορεί να περάσει, εφόσον θελήσει να κάνει νομοθετικές παρεμβάσεις.

«Συζητήσαμε πολύ για κάποια σημαντικά ζητήματα, αναφορικά με το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και συμφωνήσαμε ότι αυτό θα είναι μόνο το πρώτο βήμα, για την αμοιβαία συνεργασία, για να πούμε ανοικτά, εξεπλάγην πολύ, γιατί ο Υπουργός ήταν πολύ περιεκτικός, με περιεκτικές ερωτήσεις, γεγονός που εκτιμάμε δεόντως, εκ μέρους της UEFA και συζητήσαμε μόνο για τα μελλοντικά βήματα, αναφορικά με τη βία, τους προσυνεννοημένους αγώνες, για τις υποδομές, τα σχέδια», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Λάκοβιτς, ενώ ο Αυγενάκης από την πλευρά του είπε: «Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και θα εξελιχθεί σε μια καλή συνεργασία έτσι ώστε να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο και να δώσουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τους υψηλόβαθμους του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πρέπει κι εμείς από τη δικιά μας πλευρά να κάνουμε αυτό που πρέπει, και θα το κάνουμε, συνεργαζόμενοι με όλες τις πλευρές για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος είναι κοινός, σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter