Υπέβαλε την παραίτησή του ο δημοτικός σύμβουλος που επικρότησε την επίθεση στον Μπουτάρη

Υπέβαλε την παραίτησή του ο δημοτικός σύμβουλος που επικρότησε την επίθεση στον Μπουτάρη

Ο Χρήστος Πασχαλίδης, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «Ανάσα» της Δήμητρας Τσανάκα στην Καβάλα είναι ένας ακόμα από αυτούς που επιδοκίμασαν την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Όχι μόνον επικρότησε τη βία στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά προέτρεψε να πάθουν τα ίδια και άλλοι βουλευτές τους οποίους αποκάλεσε συλλήβδην «προδότες».

Μετά από λίγο ο ίδιος αφαίρεσε από την ανάρτησή του το σχόλιο και άφησε μόνο το βίντεο με την επίθεση.

Μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν εντός της ομάδας της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, ο κ. Πασχαλίδης υπέβαλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο την παραίτησή του.

Για το θέμα αντέδρασε έντονα η παράταξη “Άνοιχτή Πόλη” του Κωστή Σιμιτσή, η οποία με ανακοίνωσή της καλεί την δήμαρχο να καταδικάσει πολιτικά το συνεργάτη της.

Η ανακοίνωση φέρει ως τίτλο «Με τον Μπουτάρη, όπως με κάθε ελεύθερο άνθρωπο»

Οι υμνητές της βίας – Να ποιοι δεν καταδίκασαν και είπαν «μπράβο» για την επίθεση στον Μπουτάρη Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση εναντίον του δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Ζητάμε την άμεση και χωρίς καθυστέρηση ποινική δίωξη των πρωταγωνιστών που με τις πράξεις τους προσέβαλαν τη δημοκρατία και δυσφήμησαν τη χώρα μας διεθνώς.

Η Ελλάδα γέννησε τη δημοκρατία. Δεν θα την καταστρέψουν όσοι στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου πατριωτισμού χτυπούν ανθρώπους για τις ιδέες και για τους λόγους τους. Ζητάμε επίσης από τη δήμαρχο Καβάλας να τοποθετηθεί δημόσια για τα εγκληματικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης και ιδίως να καταδικάσει πολιτικά τον συνεργάτη της και μέλος της παράταξης «Ανάσα για την πόλη» που επιδοκίμασε το λιντσάρισμα του Γιάννη Μπουτάρη.

Ο φασισμός είναι μεταδοτική ασθένεια και κινδυνεύουμε όλοι με ασφυξία.

Πηγή: Kavalanews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter