Υπέβαλλε παραίτηση η Παπακώστα μετά τα περί ανταλλαγμάτων – Δεν τη δέχτηκε ο Τσίπρας – Δείτε την επιστολή

Υπέβαλλε παραίτηση η Παπακώστα μετά τα περί ανταλλαγμάτων – Δεν τη δέχτηκε ο Τσίπρας – Δείτε την επιστολή

Την παραίτησή της υπέβαλε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για λόγους ευθιξίας, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα μετά και τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη περί ανταλλαγμάτων προς βουλευτές σχετικά με την ψήφο της στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός δεν την έκανε δεκτή την παραίτηση της κ. Παπακώστα, η οποία, αξίζει να σημειωθεί πως έχει δεχθεί και απειλές για να μην ψηφίσει τη Συμφωνία. 

Συγκεκριμένα έλαβε από άγνωστους αποστολείς, φακέλους με φωτογραφίες που έδειχναν λιωμένα κεφάλια γυναικών. Τις φωτογραφίες «συνόδευε» η προειδοποίηση πως θα της συμβεί το ίδιο αν επιμείνει και ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η υφυπουργός έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα.

Η επιστολή παραίτησης

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Διαγράφηκα από τη Νέα Δημοκρατία επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ίδρυσα το κόμμα της Νέας Ελληνικής Ορμής και συμμαχώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Επειδή “ειδήμονες” από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter