Υπέγραψε ο Βράνιες στους κιτρινόμαυρους

Υπέγραψε ο Βράνιες στους κιτρινόμαυρους

Η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ είναι γεγονός, αφού το μεσημέρι της Παρασκευής η Ένωση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ογκνιέν Βράνιες.

Μετά τον Αστρίτ Αϊντάρεβις η ΑΕΚ έκανε τη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση στην χειμερινή περίοδο φέροντας στην ομάδα έναν πολύ έμπειρο παίκτη (παίζει ως δεξί μπακ, αλλά και ως στόπερ), στην πολύ παραγωγική ηλικία των 27 ετών.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βόσνιο αμυντικό Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών. 

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1989 στην πόλη Μπάνια Λούκα της τότε ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και νυν της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Έπαιξε ποδόσφαιρο στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την παιδική του ηλικία, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα της την τριετία 2006-09. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και οι δανεισμοί του σε Νάπρεντακ Κρούσεβατς και Σερίφ Τιρασπόλ (2010) και στη συνέχεια βρέθηκε σε Ρωσία (Κουμπάν Κράσνονταρ 2011-12, Αλάνια Βλαντικαφκάζ 2013) Τουρκία (Ελαζιγκσπόρ 2013-14, Γκαζιάντεπσπορ 2015) και (Σπόρτινγκ Χιχόν 2016). Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη ρωσική Τομ Τομσκ. Είναι εν ενεργεία διεθνής και έχει αγωνιστεί 28 φορές με την Εθνική Ανδρών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter