Ούτε λέξη καταδίκης από τον Οικονόμου για την διαπόμπευση των θυμάτων Λιγνάδη από τον Κούγια

Ούτε λέξη καταδίκης από τον Οικονόμου για την διαπόμπευση των θυμάτων Λιγνάδη από τον Κούγια

Την άρνηση του Μεγάρου Μαξίμου και της κυβέρνησης να καταγγείλει τις τακτικές διαπόμπευσης και τρομοκράτησης θυμάτων και μαρτύρων κατηγορίας του πρωτοδίκως καταδικασμένου βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη διά του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια διατράνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την Τρίτη, την ώρα που η πλειονότητα του πολιτικού κόσμου και προσωπικοτήτων καταδίκασε την χυδαία τακτική, και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχει διατάξει πειθαρχική έρευνα σε βάρος του.

Ούτε λέξη καταδίκης για τον Αλέξη Κούγια και τις επικίνδυνες τακτικές διαπόμπευσης των θυμάτων και των μαρτύρων κατηγορίας του καταδικασμένου για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την Πέμπτη, παίρνοντας για το Μέγαρο Μαξίμου μία απόσταση από τα γεγονότα που προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα για την κυβερνητική στήριξη στο πρόσωπο του σκηνοθέτη, μην απαντώντας -ουσιαστικά- σε ερώτηση που του υπέβαλε το documentonews.gr.

«Ο συνήγορος του Δ. Λιγνάδη εξέδωσε προχθές μία ανακοίνωση με τίτλο «Ποια είναι η αλήθεια για τα δήθεν ανήλικα παιδιά που δήθεν βίασε ο Δημήτρης Λιγνάδης και ποια είναι η αλήθεια για τους μάρτυρες που τους υποστήριξαν». Σε αυτήν δημοσιοποίησε προσωπικές πληροφορίες και φωτογραφίες των θυμάτων και κάποιων μαρτύρων κατηγορίας. Ποια είναι η άποψή σας γι’ αυτό το γεγονός;» ήταν η ερώτηση που έγινε στον Γιάννη Οικονόμου, που παρά το γεγονός πως πρόκειται για περιστατικό που έγινε πριν δύο μέρες, υποστήριξε πως έχει τοποθετηθεί.

«Έχουμε τοποθετηθεί γι’ αυτό το γεγονός. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο» ήταν η λακωνική απάντησή του κατά την ενημέρωση πολιτικών συντακτών, προκαλώντας απορίες, τόσο για το ποια είναι η τοποθέτηση στην οποία αναφέρεται, όσο και για την αιτία για την οποία εμφανίζεται να παίρνει «όρκο σιωπής» στα πρότυπα της τακτικής που ακολουθεί και στον κόλαφο της κατάρρευσης της θεωρίας της «σκευωρίας Novartis».

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη, θυμίζοντας τις τακτικές διαπόμπευσης των οροθετικών ιερόδουλων από τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε στην πιο προβληματική και επικίνδυνη ανακοίνωση από τις δεκάδες που έχει αποστείλει μέχρι σήμερα σχετικά με την υπόθεση του εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη. Ο δικηγόρος έδωσε στη δημοσιότητα πρόσωπα και ονόματα κάποιων από τους καταγγέλλοντες τον πελάτη του για βιασμό αλλά και ενός μη αρεστού μάρτυρα.

Στο γεγονός αντέδρασαν έντονα πλήθος φορέων και προσωπικοτήτων, του Πολιτισμού και αλλού, δικηγορικές ενώσεις, η αξιωματική αντιπολίτευση και το ΜέΡΑ25, αλλά και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών που προχώρησε στην άσκηση συμπληρωματικής πειθαρχικής έρευνας σε βάρος του. Φαίνεται όμως πως ούτε σε αυτή την περίπτωση «ιδρώνει το αυτί» της κυβέρνησης, που για κάποιο λόγο επιμένει να μην σχολιάζει την υπόθεση, ούτε για την εξόφθαλμα χυδαία αυτή περίπτωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter