Υπέκυψε στα τραύματά του ο οπαδός της Μπελγκράνο

Υπέκυψε στα τραύματά του ο οπαδός της Μπελγκράνο

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Εμανουέλ Μπάρμπο. Ο οπαδός της Μπελγκράνο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο νεαρός άντρας βρισκόταν σε κώμα τις τελευταίες ώρες, όταν και οι οπαδοί της ομάδας του τον έριξαν από τις εξέδρες. Σύμφωνα με τον πατέρα του άτυχου οπαδού, πίσω από την από την ενέργεια αυτή βρίσκεται ο ίδιος άνθρωπος που είχε σκοτώσει το άλλο του παιδί το 2012.

«Σκότωσε τον ένα μου γιο και τώρα θέλει να μου πάρει ακόμα έναν. Ο γιος μου ούτε έκλεβε στο γήπεδο, ούτε είχε κάποιο τατουάζ της Ταγέρες. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή πριν πέντε χρόνια μου σκότωσαν τον άλλο γιο μου. Και αυτός ο γιος μου συνάντησε έναν από αυτούς που τον σκότωσαν. Ο άνθρωπος αυτός προέτρεψε όλους όσοι ήταν εκεί να δείρουν τον γιο μου και να κάνουν ό,τι έκαναν, λέγοντας ότι είναι οπαδός της Ταγιέρες», είχε δηλώσει ο πατέρας του άτυχου νεαρού, αμέσως μετά το περιστατικό.Η αστυνομία έχει προβεί στην σύλληψη δύο οπαδών της Μπελγκράνο ενώ αναζητούνται άλλοι δύο. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter