Υπέρ της άδειας στον Κουφοντίνα οι υπάλληλοι των φυλακών

Υπέρ της άδειας στον Κουφοντίνα οι υπάλληλοι των φυλακών

Υπέρ_x000D_
της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα τάσσεται η Ομοσπονδία_x000D_
Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. 

Σε ανακοίνωση τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανέφεραν ότι «πήρε μία άδεια που δικαιούται» και την οποία εάν δεν υπήρχε η περίπτωση του Χριστόδουλου Ξηρού, θα είχε λάβει νωρίτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των σωφρονιστικών υπαλλήλων :

«Το καλοκαίρι ως η εποχή του «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» παρήλθε. Προσδοκούμε ότι θα παρέλθει και από την πολιτική ζωή του τόπου και θα σταματήσει επιτέλους η διαφωνία και οι αντιδικίες για τα αυτονόητα. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε μία άδεια την οποία δικαιούται και είναι βέβαιο ότι αν δεν είχε παραβιάσει την άδειά του ο Χριστόδουλος Ξηρός, θα την είχε πάρει πολύ νωρίτερα.

Αλήθεια, ποιο κριτήριο δεν τηρείται για την χορήγηση αυτής της άδειας, όταν το μόνο που είναι εν ισχύ τελικά από όλα όσα είχαν προβλεφθεί κατά την πρώτη ισχύ του θεσμού των αδειών, έχει παραμείνει μόνο ένα και συγκεκριμένα αυτό της «προσδοκίας για καλή χρήση της άδειας».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει υποπέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα μέσα στην φυλακή, πληροί κατά τη γνώμη μας τα κριτήρια χορήγησης της άδειας και οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται. Ακόμα και όταν διαπιστώνουμε ότι μπορεί να αγγίζουν τις αντοχές της κοινωνίας μας.

Dura lex, sed lex

Υ.Γ. : Δεν κάνουν οι καλοί νόμοι καλές κοινωνίες, οι καλές κοινωνίες κάνουν καλούς νόμους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter