Κόντρες προεκλογικής κεντροαριστεράς

Υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ο Ραγκούσης - Πυρά κάτα Φώφης

Τα βέλη του κατά της Φώφης Γεννηματά, χωρίς να την κατονομάζει, στρέφει ο συνυποψήφιός της για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης, για το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Και δηλώνει χαρακτηριστικά πως όποιοι αναλάβουν την ιστορική και πολιτική ευθύνη να οδηγήσουν την Ανεξάρτητη Επιτροπή Αλιβιζάτου σε αδιέξοδο, καθώς και αδυναμία λήψης αποφάσεων, «τότε θα έχουν "ρίξει ατομική βόμβα" στον προοδευτικό χώρο για πολλές δεκαετίες».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Ραγκούση:

"...Δηλώνω ταυτόχρονα ότι δεσμεύομαι από όλες τις αποφάσεις της υπό την προεδρία σας Ανεξάρτητης Επιτροπής και ιδιαίτερα από αυτές που αφορούν ... τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, τους κανόνες διαφάνειας, τους όρους και τη διαδικασία της ψηφοφορίας ..."

Στο παραπάνω κείμενο βάλαμε και οι 10 υποψήφιοι την υπογραφή μας.

Έχουμε δεσμευτεί, λοιπόν, να δείξουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Αλιβιζάτου.

Η πιο ευγενική και όμορφη, πολιτικά, προσπάθεια ενότητας στον προοδευτικό χώρο δεν επιτρέπεται να δηλητηριάζεται με άγονες διαδικαστικές αντιπαραθέσεις.

Δεν δικαιολογείται εξαιτίας αυτών των αντιπαραθέσεων να καθυστερεί κι άλλο ο πολιτικός διάλογος μεταξύ των υποψηφίων για τον ιδεολογικό και τον πολιτικό προσανατολισμό της νέας παράταξης.

Είμαστε η παράταξη της Διαύγειας και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, γι’ αυτό πρέπει να γίνουμε και η παράταξη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Όποιοι αναλάβουν την ιστορική και πολιτική ευθύνη να οδηγήσουν την Ανεξάρτητη Επιτροπή Αλιβιζάτου σε αδιέξοδο καθώς και αδυναμία λήψης αποφάσεων, τότε θα έχουν "ρίξει ατομική βόμβα" στον προοδευτικό χώρο για πολλές δεκαετίες.

Έχουμε χρέος να προχωρήσουμε στη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, καθώς και στην άρση των αντιθέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.