Υπέρ της υποψηφιότητας Καστανίδη με 8.393 δηλώσεις στήριξης για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Υπέρ της υποψηφιότητας Καστανίδη με 8.393 δηλώσεις στήριξης για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, ο οποίος μετέχει στην εκλογική διαδικασία για νέα ηγεσία εξασφάλισε ήδη 8.393 δηλώσεις στήριξης της υποψηφιότητάς του! Διέψευσε έτσι τις Κασσάνδρες που προφήτευαν δυσκολίες στη συλλογή υπογραφών από τον βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης.

Κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν διπλάσιες υπογραφές από εκείνες που έχουν ορισθεί ως όριο για υπογραφές μελών του ΚΙΝΑΛ (πέντε χιλιάδες υπογραφές) και αποτελούν προϋπόθεση για την αποδοχή της υποψηφιότητας.

Μάλιστα, κατέθεσε στην Επιτροπής Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής 8.393 δηλώσεις στήριξης της υποψηφιότητάς του το πρωί της Παρασκευής (15 Οκτωβρίου 2021), την ημέρα που είχε καθορισθεί αρχικά ως προθεσμία (πριν από την παράταση που δόθηκε στην συνέχεια για την ερχόμενη Πέμπτη 21.10.2021). Κι αυτό παρόλο που σταμάτησε άμεσα την προεκλογική του δραστηριότητα, ως ένδειξη συμπαράστασης στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, η οποία απέσυρε την υποψηφιότητά της λόγω υγείας.

Ενημέρωσε σχετικά με τις στηρίξεις ο ίδιος ο Χάρης Καστανίδης μέσω tweet στο οποίο ανέφερε: «Κατατέθηκαν σήμερα το πρωί στην ΕΔΕΚΑΠ 8.393 δηλώσεις στήριξης της υποψηφιότητάς μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter