Υπέρ των εκλογών ο Θανάσης Θεοχαροπούλος: «Είναι υπονομευτής και ο Τσίπρας;»

Υπέρ των εκλογών ο Θανάσης Θεοχαροπούλος: «Είναι υπονομευτής και ο Τσίπρας;»

«Το “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε” δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Δεν είμαστε αρένα, είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Ναι να πάμε, και θα πάμε, στη βάση να μιλήσουν τα μέλη για όλα,  αλλά με βάση πολιτικά σχέδια, όχι ως αντίπαλοι. Πάμε μπροστά με εμπιστοσύνη στα μέλη μας» είπε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και συμπλήρωσε:

«Είπε ο Στέφανος Κασσελακης στην ομιλία του πως “βάζουν προθεσμίες ευρωεκλογών, ξεχνώντας που κατέληξαν οι υπονομευτες” Υπονομεύτες; Και λέει ο Αλέξης Τσιπρας “o νικητής φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές προεξοφλωντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας για τις συνέπειες της”. Είναι υπονομεύτης και ο Αλέξης Τσιπρας; Είναι δυνατον;»

«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα όργανα και στο καταστατικο. Τα όργανα δεν είναι διακοσμητικά. Και δεν γινεται να μην σεβομαστε το καταστατικο, γιατί είμαστε δημοκρατικό κόμμα» υποστήριξε, μεταξύ άλλων.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έστειλε και μήνυμα ενότητας:

«Όσοι βρισκόμαστε εδώ θέλουμε έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Αντίπαλος μας είναι η ΝΔ, δεν είμαστε αντίπαλοι μεταξύ μας, είμαστε σύντροφοι και συντρόφισσες» είπε κατά λέξη και εξέφρασε για ακόμα μια φορά την πεποίθησή του ο ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει την Κεντροαριστερά της χώρας….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter