“Υπερπαραγωγή” Πατούλη-Μπακογιάννη για τους νέους κάδους οργανικών αποβλήτων και απορριμματοφόρα (Photos)

“Υπερπαραγωγή” Πατούλη-Μπακογιάννη για τους νέους κάδους οργανικών αποβλήτων και απορριμματοφόρα (Photos)

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας, «Ανακύκλωση 2020» και τη κλιμακωτή εφαρμογή του συστήματος διαλογής στην πηγή, ο Περιφερειάρχης παρέδωσε το μεσημέρι στο δήμαρχο Αθηναίων 20 ειδικά οχήματα για τη συλλογή οργανικών απόβλητων και 2.500 καφέ κάδους. Τμηματικά το επόμενο διάστημα θα διατεθεί ανάλογος εξοπλισμός στο σύνολο των δήμων της Αττικής.

Στις δηλώσεις του ο  Γ. Πατούλης τόνισε ότι “σήμερα με την παράδοση των 20 απορριμματοφόρων και 2.500 καφέ κάδων για τη συλλογή οργανικών απόβλητων δίνουμε ένα ισχυρό μήνυμα πως είμαστε αποφασισμένοι να μην συμβιβαστούμε άλλο με την υπάρχουσα κατάσταση και να κάνουμε μία νέα «πράσινη» αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων”.

Από τη μεριά του ο δήμρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης έσπευσε να δηλώσει ότι «η ζωή συνεχίζεται και η δουλειά δεν σταματάει. Όσο λοιπόν και αν η συγκυρία δεν είναι, προφανώς, η καλύτερη, εμείς είμαστε εδώ, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αλλάξει επιτέλους το μοντέλο καθαριότητας της πόλης”. 

Πάντως αισθηση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η Περιφέρεια Αττικής έβαλε λουκέτο μέχρι και στις παιδικές χαρές λόγω κορονοϊού, ο κ. Πατούλης έστησε ολόκληρη φιέστα για την παράδοση των οχημάτων και των κάδων προς χάριν του φακού και των καμερών…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter