Υπερψηφίζει ο Παπαχριστόπουλος την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Υπερψηφίζει ο Παπαχριστόπουλος την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια τάσσεται ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, τηρώντας διαφορετική στάση από τα λοιπά μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Θα υπερψηφίσει και το άρθρο του νομοσχεδίου που ανοίγει το δρόμο για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σεβόμενος παράλληλα την αντίθετη άποψη των λοιπών μελών της Κ.Ο. του κόμματός του. «Πρώτη φορά ακούμε ότι υπάρχουν γυναικολόγοι που εμπορεύονται αυτά τα παιδιά;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στο Σώμα και πρόσθεσε: 

«Πρώτη φορά ακούμε ότι οικογένειες φτωχών ανθρώπων κάνουν παιδιά και τα εμπορεύονται; Πρώτη φορά ακούμε ότι γυναίκες από τις ανατολικές χώρες που η φτώχεια τις μαστίζει έρχονται σε επαφή με γιατρούς και γίνεται αυτή η φοβερή αγοραπωλησία;».

Κατά τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, αυτό το νομοσχέδιο θα έπρεπε να έχει έρθει εδώ και χρόνια, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν προσφέρεται για μικροκομματική εκμετάλλευσή.

«Δεν μπορεί να καμαρώνουμε με τη μουσική του Χατζιδάκη, δεν μπορεί να θαυμάζουμε τους πίνακες του Τσαρούχη, δεν μπορεί να αφιερώνουμε ώρες ατέλειωτες για το έργο του Κουν» είπε και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αναγνωρίσουν το δικαίωμα της αναδοχής και στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. «Η υποκρισία πρέπει να σταματήσει εδώ» κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter