Υπηρεσία Drive Up από τη MediaMarkt

Υπηρεσία Drive Up από τη MediaMarkt

Η νέα υπηρεσία παράδοσης κάνει τις αγορές πιο εύκολες και πιο ασφαλείς από ποτέ

Η MediaMarkt, εγκαινιάζει μια ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών που «λύνει τα χέρια» των καταναλωτών, επιτρέποντάς τους να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού τους και να παραλάβουν ανέπαφα στην πόρτα… του αυτοκινήτου τους.

Η ομάδα της MediaMarkt, συνεχίζει να στέκεται στον πλευρό όλων εκείνων που εμπιστεύονται το δίκτυo καταστημάτων της σε όλη τη χώρα. Με πρακτικό και εύκολο τρόπο, βάζει πρόσημο ασφάλειας στις αγορές και καλεί όλους να απολαύσουν μια ακόμα μοναδική υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 15 Μαΐου, οι καταναλωτές μπορούν να παραλαμβάνουν εύκολα, μέσα από το αυτοκίνητό τους τα προϊόντα της παραγγελίας τους από το ευρύχωρο parking των καταστημάτων, με τρία απλά βήματα:

1. Επιλέγετε είτε online είτε τηλεφωνικά, τα προϊόντα που επιθυμείτε στις γνωστές χαμηλές MediaMarkt τιμές καθώς και το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραλάβετε

2. Λαμβάνετε ειδοποίηση ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη

3. Ειδοποιείτε τηλεφωνικά το κατάστημα ότι φθάνετε και παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στο parking του καταστήματος παραμένοντας στο αυτοκίνητό σας.

Οι τεράστιοι χώροι parking σε όλα τα καταστήματα ΜediaMarkt καθιστούν δυνατή αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία παράδοσης στην πόρτα του αυτοκινήτου σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Οι άνθρωποι της MediaMarkt προετοιμάζουν κάθε παραγγελία τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και τα παραδίδουν με τον ίδιο ασφαλή τρόπο, ανέπαφα, στο αυτοκίνητό σας.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα mediamarkt.gr και μάθετε τα πάντα για τη νέα υπηρεσία, που καλύπτει κάθε σας ανάγκη πάντοτε με προτεραιότητα την ασφάλειά σας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter