Υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ο Αντώνης Ρουπακιώτης

Υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ο Αντώνης Ρουπακιώτης

Σιγή ιχθύος τηρεί το Μαξίμου για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να «τρέξουν» κυρίως επικοινωνιακά τον προεκλογικό αγώνα του κυβερνώντος κόμματος.

Εν αναμονή των όποιων ανακοινώσεων, οι οποίες θα γίνουν σήμερα, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Documentonews.gr, στη θέση του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών τοποθετείται ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπηρεσιακός Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς και Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κυβέρνηση Σαμαρά, Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος παραιτήθηκε από υπουργός, όταν η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από την κυβέρνηση Σαμαρά λόγω της ΕΡΤ. 

Ο κ. Χαρίτσης, παραμένει υπεύθυνος για το πρόγραμμα του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο ανακοινώθηκε χθες στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής και φυσικά μέλος του άτυπου πρωινού καφέ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία δεν επιβεβαιώνει ακόμη το Μαξίμου, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν το ως άνω σενάριο επιβεβαιωθεί «κλειδώνουν», πλην συγκλονιστικού απροόπτου, και οι τέσσερις πρώτες θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με την Έφη Αχτσιόγλου, Πάνο Σκουρλέτη, Ευάγγελο Αποστολάκη και Λευτέρη Κρέτσο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter