Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κάρυστο – Εκκενώθηκαν προληπτικά σπίτια

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κάρυστο – Εκκενώθηκαν προληπτικά σπίτια

Υπό έλεγχο έθεσαν τα ξημερώματα οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Κάρυστο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη διασταύρωση προς Μπούρο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 οχήματα με 34 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 4 υδροφόρες του δήμου ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δυσχέραιναν το έργο τους. 

Αφού οι ισχυροί άνεμοι κόπασαν, οι πυροσβέστες κατάφεραν να την περιορίσουν και αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα από τη φωτιά. Ωστόσο δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο.

Με εισήγηση του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων δόθηκε, το βράδυ, εντολή να απομακρυνθούν, προληπτικά οι κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή και οδηγήθηκαν σε ασφαλές σημείο.

_x000D_
_x000D_

Ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας στο eviavima.com.gr είπε «τέλος καλό όλα καλά. Η φωτιά χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων τέθηκε υπό έλεγχο. Για λόγους ασφαλείας των πολιτών αλλά και των παραθεριστών εκκενώσαμε παραθεριστικές κατοικίες ανάμεσα στον Αετό και το Μετόχι».

*Πηγή φωτογραφιών eviavima.com.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter